Düğün Dernek İçin Sinema Salonları Tıklım Tıklım Dolduydu - Son Dakika
Kültür Sanat

Düğün Dernek İçin Sinema Salonları Tıklım Tıklım Dolduydu

Düğün Dernek İçin Sinema Salonları Tıklım Tıklım Dolduydu

Haftasonu sinema salonlarında adeta Düğün Dernek izdihamı vardı, sinema salonları yoğun talep üzerine ek seans koydular.

09.12.2013 15:46  Güncelleme: 15:44

Bazı sinemalarda filmi gösteren salon sayıları arttırıldı. Seyirci salonları tıklım tıklım doldurdu, yer bulanlar kendisini şanslı saydı.

Filmin ekibi de, seyirciyle buluşmak için il il gezmeye devam ediyor. Ahmet Kural, Murat Cemcir, Şinasi Yurtsever ve filmin yönetmeni Selçuk Aydemir haftasonunda Ankara ve Eshişehir'de seyirciyle buluştular. Yoğun bir kalabalık eşliğinde sinemaları ziyaret eden ekip, alkışlarla karşılanıp alkışlarla uğurlandılar. Bol bol hatıra fotoğrafı çektirip, tebrikleri kabul ettiler.

Düğün dernek ekibi haftanın ilk gününü de Sivas'ta geçiriyor. Ekip saat 16:00'da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde öğrencilerle buluşacaklar. Ardından Klass 2 sinema salonnuda filmi izleyicilerle birlikte izleyecekler.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile beraber Rasim Öztekin, Şinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun, Devrim Yakut, Barış Yıldız,, Zerrin Sümer ve Erol Aksoy'ın rol aldığı DÜĞÜN DERNEK, BKM Film yapımı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Düğün Dernek İçin Sinema Salonları Tıklım Tıklım Dolduydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement