Dursunbey'de 7. Yayla Şenlikleri İptal Edildi - Son Dakika
Kültür Sanat

Dursunbey'de 7. Yayla Şenlikleri İptal Edildi

Dursunbey ilçesinde bu yıl 7'ncisi düzenlenen ve ilk kez rahvan at yarışlarına da yer verilmesi planlanan "Yayla Şenlikleri" iptal edildi.

05.05.2016 14:20

Dursunbey ilçesinde bu yıl 7'ncisi düzenlenen ve ilk kez rahvan at yarışlarına da yer verilmesi planlanan "Yayla Şenlikleri" iptal edildi.

Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şenliklerin 13-15 Mayıs'ta gerçekleştirilmesinin planlandığını hatırlattı.

Bahçavan, şenlikleri bu sene yapmayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Son günlerde ülkemizde artan terör saldırıları ve ülkemizin geçirdiği sıkıntılı günler nedeniyle kaybettiğimiz şehitlerimize olan saygımız ve toplumsal olayların karmaşık bir hal alması, yaşanan acılara olan duyarlılığımızdan dolayı festival tertip komitesi ile aldığımız ortak kararla 7. Yayla Şenlikleri'ni iptal ettik. Bu hain ve acımasız olaylar, tüm Türkiye'de olduğu gibi Dursunbey ilçemizde de büyük üzüntü yaratmıştır. Ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne yönelik yapılan bu hain olayları bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan, oynanmaya çalışılan bu olayların üstesinden rahatlıkla gelebilecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Dursunbey'de 7. Yayla Şenlikleri İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement