Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu, Aşık Veysel'in türkülerini seslendirecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu, Aşık Veysel'in türkülerini seslendirecek

Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu, Aşık Veysel\'in türkülerini seslendirecek

Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu, Aşık Veysel'in türkülerini seslendirecekleri 'Aşık Veysel Yılı Özel Konseri'ni düzenliyor. Konserde, sanat yönetmeni Yıldıray Öztürk yönetiminde Çiğdem Elmas ve Emirhan Kartal da konuk sanatçı olarak yer alacak. Konser, 16 Kasım Perşembe günü saat 19:30'da topluluğun Türkocağı Caddesi'ndeki binasında gerçekleştirilecek. Biletler, topluluğun gişesinden veya çevrim içi olarak satın alınabilecek.

14.11.2023 09:35  Güncelleme: 09:37

Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu, Aşık Veysel'in türkülerini seslendirecek.

"Aşık Veysel Yılı Özel Konseri", sanat yönetmeni Yıldıray Öztürk yönetiminde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Çiğdem Elmas ve Emirhan Kartal'ın konuk sanatçı olarak yer alacağı konser, Topluluğun Türkocağı Caddesi'ndeki binasında 16 Kasım Perşembe 19: 30'da gerçekleştirilecek.

Konserin biletleri topluluğun gişesinden veya çevrim içi satın alınabilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu, Aşık Veysel'in türkülerini seslendirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement