Efsane Müzikalin Efsane Şarkı Listesi! - Son Dakika
Kültür Sanat

Efsane Müzikalin Efsane Şarkı Listesi!

Efsane Müzikalin Efsane Şarkı Listesi!

3 mayıs'ta başlayacak ve sadece 10 gün kalacak olan WE WILL ROCK YOU müzikalinde müzikseverler 24 QUEEN şarkısını gelecekte geçen bir hikaye eşliğinde dinleyecek.

02.05.2013 12:03

Şarkı hafızasını müzikale gitmeden önce tazeleyip, tüm şarkılara eşlik etmek isteyenler için işte şarkılardan birkaçı:

I want to break free, somebody to love, killer queen, play the game, one vision, don't stop mi now, a kind of magic, bohemian rhapsody , we are the champions ve elbette we will rock you!

14 Mayıs 2001'de başlayan We Will Rock You müzikalinde, 18 albümü, 18 şarkısı ve 8 dvdsi dünyada bir numara olmuş Queen grubunun tüm hit parçaları yer alıyor. 1999 yılında Channel 4 tarafından "bugüne kadar en yapılmış en iyi şarkı" seçilen " Bohemian Rhapsody" müzikalin doruk noktasını oluşturuyor.

MÜZİKAL ÜST YAZILI

We Will Rock You, günümüzden 300 yıl sonra Iplanet gezegenindeki gençlerin hikayesini anlatıyor. Sadece kendilerine dinletilen müziğe mecbur bırakılan, tüm hayatları gibi müzikleri de kontrol altında olan gençler, bir gün bir gitar bulurlar. Ve gerçek müzikle tanışırlar. Müzikal Türkçe üstyazılı olarak sahnelenecek. Böylece izleyenler, özellikle gençler belki de ilk defa Queen grubunu bu kadar yakından tanıma şansı bulacak.


We Will Rock You 3 -12 mayıs tarihleri arasında haftaiçi 21:00'de, cumartesi günleri 15:00 ve 21:00'de, pazarları ise 14:30 ve 20:00'de sahneleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Efsane Müzikalin Efsane Şarkı Listesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement