Evin Sanat Galerisi Yaz Karma Sergisi 2013 - Son Dakika
Kültür Sanat

Evin Sanat Galerisi Yaz Karma Sergisi 2013

Evin Sanat Galerisi Yaz Karma Sergisi 2013

Evin Sanat Galerisi 1 Temmuz – 29 Ağustos tarihleri arasında farklı kuşaklardan sanatçıların eserlerini sanatseverlerle buluşturuyor.

10.07.2013 10:44

Resim ve heykel sanatımızın ustalarına açtığı sergilerin yanı sıra genç sanatçılara desteği ile de onyedi yıldır Türk Plastik Sanatı'nda ayrı bir yeri olan Evin Sanat Galerisi 1 Temmuz – 29 Ağustos 2013 tarihleri arasında farklı kuşaklardan sanatçıların eserlerini sanatseverlerle buluşturuyor.

Sergide Nuri İYEM'in resimlerine, seramik sanatına elli yılı aşkın bir süre olağanüstü eserler kazandırmış Nasip İYEM'in özel koleksiyondan işleri eşlik ediyor. Türk resminin en büyük ustalarından Neş'e ERDOK'un resimlerini de bu karmada izlemek mümkün.

Heykel sanatımızın en önemli sanatçılarından Rahmi AKSUNGUR karma sergiyi üç boyutlu işleriyle zenginleştiriyor. Figür geleneğini günümüz anlayışıyla yorumlayan sanatçılar Temür KÖRAN ve Hakan GÜRSOYTRAK, özgün peyzajları ve portreleriyle Cansen ERCAN son dönem resimleriyle izleyiciyle buluşuyor.

Kadın portreleriyle dikkat çeken Zulal, genç sanatçılar Emin TURAN, Hakan CİNGÖZ, Setenay ALPSOY ve Aylin ZAPTÇIOĞLU'nın eserleri de yaz karmasında izlenebilir.

Yaz Karma Sergisi 1 Temmuz- 29 Ağustos 2013 tarihleri arasında Cumartesi ve Pazar günleri hariç hergün Evin Sanat Galerisi'nde devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Evin Sanat Galerisi Yaz Karma Sergisi 2013 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement