Fas'ta Mavazine Müzik Festivali Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Fas'ta Mavazine Müzik Festivali Başladı

Fas'ın başkenti Rabat'ta bu yıl 13. sü düzenlenen Mavazine Müzik Festivali, dünyanın farklı ülkelerinde birçok sanatçının katılımıyla başladı.

31.05.2014 12:10  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fas'ın başkenti Rabat'ta bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Mavazine Müzik Festivali, dünyanın farklı ülkelerinde birçok sanatçının katılımıyla başladı.

En önemli uluslararası müzik festivallerinden biri olarak kabul edilen festivalin açılışında, "Arap İdol" yarışmasında birinci olan Filistinli Muhammed Assaf, Lübnan'da düzenlenen "En Güzel Ses Yarışması"nda birinci olan Faslı Murad el-Burigi ve Suriyeli sanatçı Nasif Zeytun, birlikte şarkı söyledi.

Binden fazla sanatçının yüzden fazla konser vermesi beklenen ve 7 ayrı sahne kurulduğu festivalde, ABD'li şarkıcı Justin Timberlake konseri, büyük ilgi gördü. Festivale katılan ABD'li Commodores grubunun üyeleri, böyle bir etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, ABD'li Alicia Keys, Iraklı Kazım es-Sahir, İngiliz Robert Anthony Plant, Lübnanlı Nancy Ajram'ın konser vereceği birçok yerli ve yabancı sanatçının katıldığı festival, 7 Haziran'a kadar devam edecek. - Rabat

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Fas'ta Mavazine Müzik Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement