Fas'ta Mavazine Müzik Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

Fas'ta Mavazine Müzik Festivali

Fas\'ta Mavazine Müzik Festivali

Festival kapsamında Rabat caddeleri, sirke dönüştü Faslı sirk grubu Reves des crimes'in başkent sokaklarındaki gösterisi ilgiyle karşılandı Porto Rikolu şarkıcı Martin ve Faslı şarkıcı Binhas Kohin'in konserleri büyük ilgi gördü.

07.06.2014 11:11

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Mavazine Müzik Festivali kapsamında Fas'ın başkenti Rabat'ta caddeler, sirk gösterisine sahne oldu.

En önemli uluslararası müzik festivallerinden biri olarak kabul edilen Mavazine Müzik Festivali, başkent Rabat'ta dünyaca ünlü sanatçıların konserleriyle devam ederken, Faslı sirk grubu Reves des crimes'in gösterisi de ilgiyle karşılandı.

Grup, caddelerde akrobatik hareketler yaparken, değişik kostümler giyen cambazların, merdiven ve iplerle yaptıkları gösteriler ilgi gördü. At ve kuklalarla yapılan gösterinin yanında, çevik hareketler sergileyen lastik kız ile renkli balon elbisesiyle caddede dolaşan kız, ilgi odağı oldu.

Konserler

Festival kapsamında konserler hız kesmeden devam ediyor. Rabat'ta 7 ayrı sahnenin kurulduğu festivalde, dün gece ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin'in verdiği konser, yaklaşık 150 bin kişi tarafından dinlendi. Martin'in İngilizce ve İspanyolca söylediği şarkılar dinleyenleri coşturdu.

Yahudi asıllı Faslı şarkıcı Binhas Kohin de konser veren sanatçılar arasındaydı. Kohin'in def eşliğinde verdiği konser, dinleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.

Rabat'ta 30 Mayıs'ta başlayan dünyaca ünlü birçok yerli ve yabancı sanatçının katıldığı festival, bu akşam sona erecek. - Rabat

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Fas'ta Mavazine Müzik Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement