Fazıl Say Ve Arkadaşlarından "22. Enka Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri" Açılışı İçin Muhteşem Konser! - Son Dakika
Kültür Sanat

Fazıl Say Ve Arkadaşlarından "22. Enka Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri" Açılışı İçin Muhteşem Konser!

Fazıl Say Ve Arkadaşlarından "22. Enka Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri" Açılışı İçin Muhteşem Konser!

22. ENKA Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri; "Fazıl Say Ve Arkadaşları"Nın Verecekleri Çok Özel Repertuarlı Konserle Yaza "Merhaba!" Diyor!

16.06.2010 18:38  Güncelleme: 19:27

25 Haziran 2010, Cuma akşamı saat 21:15'te ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşecek özel konserde Say'a başarılı keman sanatçısı Cihat Aşkın, tiyatro dünyasının en önemli isimlerinden Genco Erkal, çellist Çağ Erçağ, ney sanatçısı Burcu Karadağ ve opera sanatçısı Güvenç Dağüstün eşlik edecek!

ENKA Kültür Sanat'ın, 22 yıldır kaliteli çizgisinden ayrılmadan, yaz, kış ve bahar olmak üzere yılda üç kez düzenlediği kültür-sanat etkinliklerinin, bu yıl 25 Haziran – 23 Temmuz 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek yaz programı, tiyatro ve müzik alanında iz bırakan isimleri ağırlıyor.

Fazıl Say ve Arkadaşları'nın 25 Haziran 2010, Cuma akşamı saat 21:15'te vereceği muhteşem konserle 22. ENKA Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri kapılarını sanatseverlere açacak.

Çok özel repertuara sahip konserde; Fazıl Say'a Türkiye'nin en önemli keman sanatçılarından Cihat Aşkın, usta tiyatro sanatçısı Genco Erkal, çellist Çağ Erçağ, ney sanatçısı Burcu Karadağ ve opera sanatçısı Güvenç Dağüstün'ün aralarında bulunduğu birçok değerli sanatçı arkadaşı eşlik edecek.

Fazıl Say'ın kendi himayesinde sahneye çıkardığı genç yetenekler ise; Türkiye'nin en önemli müzisyenleriyle konser deneyimini yaşama şansını elde edecekler. Konserde; J. Brahms ve F. Schubert gibi yabancı bestecilerin eserlerinin yanı sıra, Ulvi Cemal Erkin'in "Piyanolu Beşli"si ile Fazıl Say'ın "Nazım Hikmet Oratoryosu"ndan bölümler de seslendirilecek.

Yaz etkinlikleri ile birlikte bir değişikliğe imza atarak numaralı koltuk bilet satışına geçen ENKA Kültür Sanat'ın 22. ENKA Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri'ne ait biletler Biletix'ten temin edilebilir.

Başlama saati 21:15 olan tüm etkinliklere, isteyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 20:00'de Taksim- AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu'ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM'ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Fazıl Say Ve Arkadaşlarından '22. Enka Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri' Açılışı İçin Muhteşem Konser! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement