Garden Sale - Son Dakika
Kültür Sanat

Garden Sale

Garden Sale

Birbirinden farklı tasarımcıların ve tasarım severlerin buluştuğu Garden Sale 5 yaşında!

30.09.2016 22:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birbirinden farklı tasarımcıların ve tasarım severlerin buluştuğu Garden Sale 5 yaşında!

1-2 Ekim'de her zaman olduğu gibi KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek tasarım ve alışveriş şenliğinin heyecanı şimdiden başladı! Tekstilden takıya, vintage objelerden endüstriyel tasarım ürünlerine kadar binlerce parçanın yer aldığı ve geçen yıl 8 binden fazla tasarım severi ağırlayan Garden Sale bu yıl 5. yaşını kutluyor! Şehrin merkezinde; tasarım, müzik, lezzet dolu bir festival için 1-2 Ekim'de KüçükÇiftlik Park'ta buluşuyoruz.

Sokak müzisyenleri ve swing jazz session'ları ile şenlenecek Garden Sale'da teknolojiden, el becerilerine ve özellikle çocuklara yönelik pek çok yaratıcı ve eğlenceli atölye çalışmaları da bulunuyor. Plak pazarından, vintage objelerle dolu mini antika dükkanlarına, tekstil, takı tasarımlarından çocuk ve erkek ürünlerine kadar her şeyin olduğu rengarenk bir alışveriş şenliğine hazır olun.

Her biri kendi alanında özgün, yaratıcı ürünleriyle dikkat çeken 70'e yakın tasarımcıyı ve ürünlerini uygun fiyata bulabileceğiniz Garden Sale'da alışveriş keyfi; müzik, lezzet ve atölyelerle birleşerek yine bütünüyle harika bir deneyime dönüşüyor!

Hava karardığında bile Garden Sale'da eğlence tüm hızıyla devam ediyor. 1 Ekim Cumartesi günü Sattas çimenlerin üzerinde bol eğlenceli bir müzik ziyafeti yaşatırken 2 Ekim Pazar günü Four in the Pocket müzik kapanışını yapıyor ve evlere kaçmadan da açıkhavada film keyfi Garden Sale'cileri bekliyor.

URU ve showhow ortaklığıyla gerçekleşen; tasarım meraklılarının ve iyi vakit geçirmeyi sevenlerin tutkunu olduğu şehrin tasarım şenliği Garden Sale bambaşka bir hafta sonunu müjdeliyor.

KüçükÇiftlik Park Hakkında:

17'nci yüzyıldan bu yana mesire alanı, gazino, lunapark olarak kullanılan KüçükÇiftlik Park, bugün tam donanımlı bir kültür sanat ve eğlence merkezidir. Stevie Wonder, Portishead, Neil Young, Tony Bennett, Faith No More, Faithless, Alicia Keys, Elton John, Scorpions, Fatboy Slim, Iron Maiden, Deep Purple, Darkside, David Guetta gibi onlarca dünyaca ünlü ismi ağırlayan KüçükÇiftlik Park, konserlerin yanı sıra şehirdeki festivallerin büyük çoğunluğuna ev sahipliği yapıyor; kurumsal etkinlikler, sergiler, tasarım-alışveriş etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projelerine alan desteği sağlıyor.

Türkiye'nin en büyük sahnesine sahip olan KüçükÇiftlik Park, dünyada sadece 11 firmada bulunan, her noktaya yüksek ses kalitesi sağlayan K1 Ses Sistemi'yle kaliteli bir müzik deneyimi sunuyor. 17 bin kişi kapasiteli ana alanın yanı sıra iki bin metrekarelik bahçesiyle de etkinlik deneyiminin en üst düzeyde yaşanması için çalışıyor.

ShowHow Hakkında: Paylaşımcı, yenilikçi ve değer yaratan deneyimleri hayata geçirmenin hayali ile yola çıkan ve işi gücü "entertainment" olan ShowHow etkinlik içerik üretimi ve yönetimi alanında 2009 yılından beri faaliyet göstermektedir. "Ideas to entertain" mottosu ile proje ortakları ile çalışarak entertainment sektöründe farklı alanlarda projeler sunmaktadır. "Sun.Day.Sky, Sunsplash, Art by Chance, Rock'n Coke 2013" proje ortağı olarak yaptığı projelerden bazılarıdır.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Garden Sale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement