Istanbul Business Network Buluşması - Son Dakika
Kültür Sanat

Istanbul Business Network Buluşması

Istanbul Business Network Buluşması

Istanbul Business Network'den herkese merhaba,Facebook ve Linkedin'de bulunan Istanbul Business Network grubumuz 10000'e yaklaşan üye sayısı ile Türkiye'nin en büyük Business ve Social Networking gruplarından biri olmuştur.

02.12.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Istanbul Business Network'den herkese merhaba,

Facebook ve Linkedin'de bulunan Istanbul Business Network grubumuz 10000'e yaklaşan üye sayısı ile Türkiye'nin en büyük Business ve Social Networking gruplarından biri olmuştur.

Bir etkinlik düşünün, katıldığınızda aynı gece farklı sektörlerden 10'larca hatta 100' den fazla kişiyle kartvizit değişimi yapabileceğiniz, kişisel networkünüze ve işinize katkı sağlayabilecek bir etkinlik…

Uzun yıllardır devam eden networking etkinlik katılımlarımda bir ömür sürecek arkadaşlıklar ve dostluklar edindim. Amacım bu başarılı yaşam tarzı ile sizleri tanıştırmak. İş ile yeni kazanılan dostlukları etkin bir şekilde yönetebilecek iletişim ustalığı seviyesine sizleri çıkartmak

İşte bu etkinliği 2 Aralık Cuma akşamı Maslak Sun Plaza Meeting Toplantı Organizasyon Salonlarında gerçekleştireceğiz. Sun Plaza'da yapacağımız etkinlikte üyelerimiz ve misafirlerimizle networking amaçlı bir araya geleceğiz.

Amacımız grup üyeleri ve misafirlerimizle iş stresinden ve toplantı havasından uzak bir şekilde tanışarak sohbet etmek. Özellikle daha önce grubumuzun yapmış olduğu etkinliklere gelmemiş olan tüm üyelerimizle tanışmak ve sohbet etmek için etkinliğimize bekleriz.

2 Aralık'da süper konuşmacıların olduğu kendi alanında uzmanlaşmış profesyonel danışmanlarla bire bir tanışıp fikir alış verişi yapabileceğiniz bir ortam hazırladık.

Kayıt sırasında kartvizitini ve/veya iletişim bilgilerini paylaşan katılımcımıza çekilişle hediyeler dağıtacağız.

O akşam aramızda kimler olacak ve neler yapacağız?

2 konuk konuşmacımız olacak.

Bu ayki İstanbul Business Network konuk konuşmacılarımız;

1. Konuşmacımız; İLKER KAAN ÖZCAN

Konuşmasının Başlığı: Başarının kodu: 6.Element

Açıklama: Varoluş sebebini keşfetmeden başarıya ulaşamazsın!

İLKER KAAN ÖZCAN KİMDİR?

1981 doğumlu, California Santa Monica üniversitesinde 'Business & Entrepreneurship Studies' eğitimi alan İlker Kaan Özcan, Kaliforniya'da yaşarken Silikon Vadisi finans teknikleri ve iş geliştirme fikirlerini uygulamak için 2005 yılında Türkiye'ye döndü. Gayrimenkul geliştirme ve inşaat projeleri üretme, teknoloji ve eğlence sektöründe yatırımlar yaptı. 'Modakent', 'Headofis Ataşehir' ve 'Vouge Business Center' markalarıyla İstanbul'un önemli lokasyonlarında iddialı gayrimenkul yatırımları gerçekleştirdi.

Şu an Amerika'da 'Newyorken' adlı bir venture capital şirketinin kurucusu ve aynı zamanda New York merkezli 'T-proms' adlı uluslararası bir teknoloji şirketinin kurucu ortağıdır. İlker Kaan Özcan'ın yatırımları arasında, email marketing, worldwide digital real estate web projects ve B2B E-commerce alanlarında 2017 dünya lansmanı yapılacak olan projeler bulunmaktadır.

İşadamı İlker Kaan Özkan, Melek yatırımcı ve girişimci kimliği ile çalışmalarını yürütmektedir.

2. Konuşmacımız; Dr. Tekin Özertem

Kişisel Gelişim Atölyesi

Başarılı ve Mutlu olmak mı istiyorsunuz?

Kendinizi yeniden keşfetmeniz gerek...

Bunu herkes başarabilir!

Dr.Tekin Özertem Kimdir?

İzmir'de doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi Tiyatro Kürsüsü'nde, Tiyatro; Klasik Diller ve Edebiyatı Kürsüsü'nde, Yunan Dili ve Edebiyatı ile Latin Dili ve Edebiyatı; Psikoloji Kürsüsü'nde, psikoloji öğrenimi gördü. Çocuk Tiyatrosu üzerine doktora eğitimi ve çalışmalarını yine aynı fakültede tamamladı.

Yapımcı, yönetmen, sunucu, program/ senaryo yazarı, danışman ve yönetici olarak

TRT Ankara Televizyonu, Kanal D ve Umut Sanat Ürünleri'nde çalıştı.

Çocukların Televizyonu, Zaman Zaman İçinde, Elif'in Düşleri,, İncik ile Boncuk, Bizim Sokak, "Küçük Ülkü ve Devrimler, Çocuklarla Baş Başa, Aliş ile Zeynep, "Uykudan Önce", Karagöz'ün Maceraları, Karagöz, Boğaç Han, Yat, Deli Dumrul, Susam Sokağı, Kanal D Çocuk Kulübü, Kurabiye, ABC Müzikli Alfabe adlı çocuklara yönelik yapımların yanı sıra Aşk-ı Memnu, Boğaz İçinde Zaman, Anadolu Türk Halk Resim Sanatı, Kısmet, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Geçmişten Günümüze Türk Müziği, Türk Osmanlı Mutfağı gibi yetişkinlere yönelik dramatik ve belgesel yapımınlarda yapımcı, yönetmen, senarist, dramaturg ve koordinatör olarak görev aldı.

1978-1989 yılları arasında Avrupa Yayın Birliği (EBU/UER) Çocuk ve Gençlik Programları Çalışma Grubu'nda TRT 'yi temsil etti. TRT Çocuk Korosu ve Çocuk Halk Dansları Topluluğu'nun kurulmasına öncülük etti ve TRT'de çizgi film yapımlarını başlattı. 1979 yılında TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği"ni tasarlayarak hayata geçirdi.

UNIMA Milletlerarası Kukla ve Gölge Oyunu Birliği Türkiye Milli Merkezi, ASSITEJ Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Birliği Türkiye Merkezi, Türkiye Satranç Federasyonu ve Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı ile Deloitte Eğitim Vakfı'nın da aralarında bulunrduğu gönüllü toplum kurum ve kuruluşlarının kuruluş aşamalarında kurucu ve yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Halen eğitimci ve yazar olarak çalışmalarını sürdüren Dr. Tekin Özertem, gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle UNICEF Türkiye Milli Komitesi tarafından iki kez ödüle layık görüldü. Gölgemi Bıraktım Lale Bahçelerinde adlı film senaryosu 2016 yılında Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK), En İyi İlk Senaryo Yarışmasında mansiyon ile ödüllendirildi.

Basılı Eserleri:

Karagözüm İki Gözüm (Çocuk Oyunu)

Oyun İçinde Oyun (Çocuk Oyunu)

Memduh Mutlu'nun Mutsuz Sonu (Oyun)

Çocuk Tiyatrosu

Türkiye'de Çocuk Tiyatrosu

Hep Tellere Takıldı Uçurtmalarım (Şiir)

Geçmişten Günümüze Türk Müziği

Sen de Boya Dünyayı (Çocuk şiirleri)

ABC Müzikli Alfabe CD

Geride Kalan (Anı/ Belgesel)

Dr. Tekin Özertem

Buluşmalar/ Sanat Kültür Şöyleşileri

Çocuk Toplumda

Anne, Baba ve Çocuk Olmak

Eğitim ve Toplum Düzeni

Okumak Yazmak Düşünmek Konuşmak

Sanat ve Biz ya da Sanata Dair

Her Şeye Rağmen Yaşamak

İşte yine bahar, yine çiçeğe durdu ağaçlar…

Sanat, Kültür ve Eğitim

==========================================

Fuaye alanında; Babor Ürün Uzmanlarından ücretsiz cilt analizinizi yaptırabileceksiniz. Katılımcıların cilt tiplerine uygun ürün tavsiyelerinde bulunulacak ve firmanın sizlere hediyeleri olacak.

==========================================

Ayrıca Fuaye alanında Mehmet Akif Coşkun Numeroloji ile isteyenlere kişisel analizlerini yapıyor olacak.

Kısaca Numoroloji;

İsim ve doğum tarihinden alınan veriler ile kişisel verileri kullanarak karakter tahlili yapabildiğimiz Astrolojiden sonraki ikinci İstatistik bilim dalı olan Numeroloji Analizi ile Ego düzeyindeki Etki/Tepki Mekanizmamızı öğrenebilir, Pozitif/Negatif yönlerimizi tahlil edebiliriz. Bunu anlamak bize ego düzeyinde ortaya çıkan davranışlarımızı anlamada çok büyük fayda sağlamaktadır.

Ayrıca kişilik analizi yanında iki kişi arasındaki Sinerji analizi ile ilişkilerimizin (ticari/sosyal/bireysel) düzeyini tespit edebilir, karşılıklı beklentileri doğru algılayıp uygun davranış kalıbı üretebiliriz.

Numeroloji Analizini ana hatlarıyla sözel olarak yapacak sonrasında talep edene detaylı rapor çıktısı verilecek.

==========================================

Yeni iş bağlantıları, arkadaşlıklar ve dostluklar oluşturmak için sizi de 2 Aralık'da etkinliğimize bekleriz.

Facebook'ta etkinlik katılımını işaretleyenlerden bu deneyimi başka arkadaşlarının da yaşayabilmesi için 'Davet Et' butonuna tıklayarak kendi facebook arkadaş listesindeki kişilerden etkinliğe katılmasını istedikleri arkadaşlarını davet etmesini rica ediyorum.

Not 1; Ortamı bize sağlayan Sun Plaza Meeting Toplantı Organizasyon ortamı kullanma, ilk çay veya kahve kurabiye ikramı için Girişte 30 TL Nakit ücret alınacaktır. Etkinlik süresince mekanda ayrıca kişisel harcama ile diğer ikramlardan yararlanabilirsiniz.

Not 2: Daha önceki etkinliğimize gelen ve bu etkinliğe tekrar gelecek katılımcılarımızdan ricamız bu güzel ortamda yaşanacak deneyimi tecrübe etmeleri için en az 1 arkadaşları ile birlikte etkinliğe katılmalarını rica ediyoruz.

Etkinlik mekanı hakkında; https://youtu.be/D6-kt7KyKJA

Etkinliklerde görüşmek dileğiyle, iyi bir hafta geçirmenizi dilerim.

Etkinlik programımız;

19.30 – 20.30 : Fuaye alanı karşılama kayıt ve Free Networking

20.30 : Oditoryuma geçiş

20.30 – 21.30 : Zafer Düztepe Hoş geldiniz Konuşması

20.30 – 21.30 : 1. Konuşmacımız; İLKER KAAN ÖZCAN

Konuşmasının Başlığı: Başarının kodu: 6.Element

Açıklama: Varoluş sebebini keşfetmeden başarıya ulaşamazsın!

20.30 – 21.30 : 2. Konuşmacımız; Dr. Tekin Özertem

Kişisel Gelişim Atölyesi

Başarılı ve Mutlu olmak mı istiyorsunuz?

Kendinizi yeniden keşfetmeniz gerek...

Bunu herkes başarabilir!

21.30 – 21.35 : Kartvizit Çekilişlerinin Hediye verenlerce Çekilmesi

(Zafer Düztepe)

2 Kişiye Networking Danışmanlığı

Ceres Yayınları (Tuğba Dedeoğlu Demir)

3 Kişiye Yayınevlerinden Çıkan Kitaplardan Hediye edecekler.

http://www.ceresyayinlari.com/

Not: Fuaye alanında hizmet alabileceğiniz ürünler ve hizmetler hakkında etkinlik katılımcılarımıza e-mail ile bilgi verilmektedir.

21.35 : Oditoryumdan Fuaye alanına geçiş

21.35 - 22.30 : Serbest Networking, Etkinlik konuşmacılarımızla ve hediye sponsorlarımızla bire bir sohbet edebilir kartını aldığınız kişilerle sohbet edebilirsiniz.

Fuaye Alanında Temsil Edilen Şirketler Dernekler Organizasyonlarla Networking yapabilirsiniz. Katılımcı firmaları tanımanız açısından web sitelerini incelemenizi tavsiye ederim.

1- Gentel Telekomünikasyon :  http://www.gentel.com.tr/

2- Ceres Yayınevi :  http://www.ceresyayinlari.com/

3- Genç Liderler Girişimciler J.C.I. :  http://www.jciturkiye.net/

4- Toastmasters International :  https://www.toastmasters.org/

5- Dent Beaute (Diş Kliniği) :  http://www.dentbeaute.com/

6- Amerikan Kültür Levent Şubesi :  http://leventamerikankultur.com/

7- TalentClb İnsan Kaynakları :  http://www.talentclb.com/

22.30 : Etkinlik sonu (Gelmek isteyenlerle After Partiye geçiş : ) The Delightful Night [email protected] Hall Taksim 02 December Friday

Ruhunuzu kıpır kıpır edecek Athena Najat'ın sahne alacağı dans dolu bir geceye hazır mısınız ?

Parti Gurusu Senem Selimi bu kez de sizi 02 Aralık 2016 CUMA akşamı 21: 00'da başlayacak, Doğu ve Batı'nın birleştiği, yılların eskitemediği mekan THE HALL TAKSİM'de gerçekleşecek olan THE 'DELIGHT'FUL NIGHT PARTY'ye davet ediyor.

GİRİŞ ÜCRETİ 25 TL OLUP BİR YERLİ İÇECEK DAHİLDİR.

(+Dans Show)

El Motifleri Uygulaması ; Garage Hair Studio'nun yetenekleri makjözleri tarafından gecenin erken saatlerinde gelen misafirlerimizin ellerine küçük motif uygulamaları gerçekleştirilecek

Sevgili arkadaşımız Burak Güner ise tüm network gücü ile bizlere destek olacak!

Sevgili Zeynep Başak ise gecenin konseptine uygun küçük hediyeleri ile bu partiyi herzaman bize anımsatacak !

Gecenin ilk saatleri DJ QUETO ile başlayıp,ilerleyen saatlerde ise yakışıklı Italyan DJ VALERIO PROTO'nun performansı ile devam edecektir.

02 Aralık 2016 CUMA AKŞAMI hepinizi 21: 00'da THE HALL TAKSİM'de Akdeniz ruhunuzu çıkarmaya bekliyoruz !

Saatler geceyarısını gösterirken partinin en iyi dans eden katılımcısı "BELLYTACULAR DANCE AWARD" ile ödüllendirilecektir.

İletişim

Senem Selimi (507) 948 49 00

İstanbul Expats & Internationals Group on FB

Mekan Adresi : Küçük Bayram Sokak, No: 7 Beyoğlu/ İstanbul

Tel: +90 212 244 87 37\ [email protected])

2 Aralık Cuma akşamı Istanbul Business Network Networking etkinliğimize tüm üye ve misafirlerimizi bekliyoruz.

Etkinlik Hakkında detay bilgi ve sorularınız için bana ulaşabilirsiniz.

Sevgi ve Saygılarımla,

Zafer Düztepe

0 532 236 2512

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Istanbul Business Network Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement