İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, Özkan Uğur Anısına Konser Düzenledi - Son Dakika
Kültür Sanat

İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, Özkan Uğur Anısına Konser Düzenledi

İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, Özkan Uğur Anısına Konser Düzenledi

İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, 8 Temmuz'da hayatını kaybeden Türk müziğinin değerli ismi Özkan Uğur'un anısına Yahya Kaptan Amfi Tiyatro'da bir konser düzenledi. Konserde Özkan Uğur ve MFÖ'nün unutulmaz şarkıları seslendirildi. İzmitliler, unutulmaz parçaları hep bir ağızdan söyleyerek konserin tadını çıkardı. İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, Park Konserleri'yle vatandaşların sıcak yaz akşamlarına renk katmaya devam edecek.

05.08.2023 16:30

İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, 8 Temmuz'da hayatını kaybeden Türk müziğinin değerli ismi Özkan Uğur'un anısına Yahya Kaptan Amfi Tiyatro'da bir konser düzenledi

İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, kentin farklı noktalarında Park Konserleri'ne devam ediyor. Kent Orkestrası, 8 Temmuz'da hayatını kaybeden usta sanatçı Özkan Uğur anısına İzmit Unutmaz vizyonu ile Yahya Kaptan Amfi Tiyatro'da vatandaşlarla buluştu. Konserde Özkan Uğur ve MFÖ'nün unutulmaz şarkıları seslendirildi.

İzmitliler; Olduramadım, Sarı Laleler, Bodrum Bodrum, Ele Güne Karşı, Mazeretim Var Asabiyim Ben gibi unutulmaz parçaları hep bir ağızdan söyledi. İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, Park Konserleri'yle vatandaşların sıcak yaz akşamlarına renk katmaya devam edecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, Özkan Uğur Anısına Konser Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement