Kamuran Akkor İlk Kez Tiyatro Sahnesinde! - Son Dakika
Kültür Sanat

Kamuran Akkor İlk Kez Tiyatro Sahnesinde!

Kamuran Akkor İlk Kez Tiyatro Sahnesinde!

Yıllar önce 'Gönlümde yatan aslan tiyatroydu.' diyen Kamuran Akkor'un hayali, performans sanatlarının yeni ve sıra dışı adresi Kats Sahne'de gerçek oluyor.

08.02.2016 10:31  Güncelleme: 10:33

Tiyatro Şenay'ın bu sezon 2.oyunu olan KADER ARKADAŞIM isimli tek perdelik komedi oyunu ile 22 Şubat 20:30'da ünlü şarkıcı Kamuran Akkor, ilk kez tiyatro sahnesinde yer alıyor...

Kader Arkadaşım: Zıt kutuplardaki iki kadının kader arkadaşlığı… Hayattan beklentisi kalmamış bir suçlu(Kamuran Akkor), hayatında daha önce hiçbir davaya girmemiş ve meslek aşkıyla yanıp tutuşan bir avukat(Özden Çiftçi) ile kafa kafaya verirse ne olur? Hayatlarını kaçırmış bu iki insan ortak bir noktada nasıl buluşur ve kim kime yardım eder? Gerisini merak ediyorsanız Kamuran Akkor'un ilk kez tiyatro sahnesine çıkacağı oyuna davetlisiniz.

Yazan: John Mortimer
Oynayanlar: Kamuran Akkor-Özden Çiftçi
Çeviren: Zeynep Küpeli
Yöneten: Onur Şenay
Dekor-Kostüm: Oxana Cozlova, Uygulayan: Sırrı Topraktepe
Afiş-Fotoğraf: Fethi Karaduman, Afiş-Tasarım: Berkcan Okar

Kats Sahne Nedir? Kültürel ve deneyimsel aktivitelerin merkezi Kats Sahne, Türkiye'ye yenilikçi bir performans anlayışı getiriyor. 2 ay önce kurulan Kats Sahne, oyunlardan kabarelere, konserlerden workshoplara, kişisel gelişim çalışmalarından atlı okçuluğa kadar bir çok etkinliği bünyesinde bulunduran bir deneyim sunuyor. Kamuran Akkor ve Tiyatro Şenay'ın hayallerini gerçekleştirmek için kurdukları mekan, benzersiz bir sanat projesi niteliğinde.

Kâmuran Akkor Kimdir? Klasik Türk Sanat müziği yorumcusu Türk şarkıcı. Aşk Bir Yalan, Kime Niyet Kime Kısmet, Seni Beklerim Öptüğün Yerde ve Reyhan şarkılarının yer aldığı 45'lik plakları ile ülke çapında üne kavuştu. Altın plaklar ve Türkiye'de ilk defa Altın Taç ile ödüllendirildi. Sonraki yıllarda İstanbul Belediye Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü'nü Birincilikle bitirerek pop müziğini bırakarak Klasik Türk Sanat Müziği yorumculuğu yapmaya başladı. Yıllarca kitleleri peşinden koşturdu, yetmedi. Şimdi yılların birikimini hem Kats Sahne'de performe ediyor, hem de tecrübesini çalışmaları ile naklediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Kamuran Akkor İlk Kez Tiyatro Sahnesinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement