Karakeçili'de 29. Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Karakeçili'de 29. Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği Hazırlıkları Başladı

Karakeçili\'de 29. Ertuğrul Gazi\'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği Hazırlıkları Başladı

Karakeçili'de 2 Eylül'de gerçekleştirilecek olan 29. Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, şenlikle ilgili değerlendirmeler yapıldı ve yeni öneriler görüşüldü. Şenliğin eksiksiz ve sorunsuz gerçekleştirilmesi için komiteler kuruldu ve davetiyeler dağıtılmaya başlandı. Şenliğe katılacak olan siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, misafirler ve Yörüklerin en iyi şekilde ağırlanacağı belirtildi. Ayrıca, şenliğin örf ve adetlere uygun bir şekilde gerçekleştirilmesi ve Karakeçili'nin tarihi yönünün ön plana çıkarılması için hazırlıkların devam ettiği ifade edildi.

04.08.2023 17:22  Güncelleme: 17:23

Karakeçili'de 2 Eylül'de gerçekleştirilecek 29. Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği hazırlıkları kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kaymakam Ali Can Uludağ başkanlığında Karakeçili Parkı'nda düzenlenen toplantıda, önceki şenlikler değerlendirilerek, yeni öneriler görüşüldü.

Şenlik hakkında vatandaşları bilgilendiren Uludağ, şenliğin eksiksiz ve sorunsuz gerçekleştirilmesi için komiteler kurulup, görevlendirilmelerin yapıldığını ve davetiyelerin dağıtımına başlandığını söyledi.

Şenliğe katılacak siyasi parti temsilcilerinin, bürokratların, dışarından gelen misafirlerin ve Yörüklerin Karakeçililer tarafından en iyi şekilde ağırlanacağına inandığını aktaran Uludağ, şöyle konuştu:

"Şenliğimizin örf ve adetlerimize, geleneklerimize uygun bir şekilde gerçekleştirilmesi için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Karakeçili'nin tarihi yönünü de ön plana çıkarmak istiyoruz. Karakeçili'nin tarihi bir geçmişi var."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Karakeçili'de 29. Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement