Kaybolan Alzaymır Hastası Adamı Bulmak İçin Çalışma Başlatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kaybolan Alzaymır Hastası Adamı Bulmak İçin Çalışma Başlatıldı

02.02.2018 17:00

Bolu'da kendisinden haber alınamayan 68 yaşındaki alzaymır hastası adamın bulunması için çalışma başlatıldı.

Bolu'da kendisinden haber alınamayan 68 yaşındaki alzaymır hastası adamın bulunması için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam üzeri Yeniçağa ilçesine bağlı Eskiçağa köyünde yaşayan 68 yaşındaki İsmail Hırçın'dan haber alamayan yakınları jandarmaya başvurdu.

Jandarma ekipleri, Bolu İl AFAD Müdürlüğüne de bilgi vererek köyden yürüyerek Yeniçağa ilçesine gitmeye çalıştığı öğrenilen Hırçın'ın bulunması için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar kapsamında köy çıkışında bulunan bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamera kayıtlarını da inceleyen ekipler, kayıp adamın gittiği yönü belirleyerek aramaları o yöne yoğunlaştırdı.

Gece ve bugün gün içinde yapılan çalışmalar neticesinde kayıp adama ulaşamayan ekipler, arama çalışmalarına yarına kadar ara verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kaybolan Alzaymır Hastası Adamı Bulmak İçin Çalışma Başlatıldı - Son Dakika


Advertisement