Kocaeli'de Kültür Sanat - Son Dakika
Kültür Sanat

Kocaeli'de Kültür Sanat

Kocaeli\'de Kültür Sanat

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, "Zümrüdü Anka", "Barışa Türkü", "Seneye Bugün", "Kel Şarkıcı" ve "Dişi Horoz" oyunlarını sahneleyecek

02.12.2013 12:24

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Aralık ayında "Zümrüdü Anka", "Barışa Türkü", "Seneye Bugün", "Kel Şarkıcı" ve "Dişi Horoz" oyunlarını sahneleyecek.

Bernard Slade'in yazdığı, İbrahim Şahin'in yönettiği "Seneye Bugün" adlı romantik komedi oyununda, Seda Güven Şahin ve Tarık Keskiner rol alıyor.

1950 ile 1970'li yıllar arasında senede 1 gün buluşan bir çiftin sıra dışı aşklarını konu edinen oyun, 11 Aralık'ta SDKM Oda Tiyatrosu'nda izleyiclerle buluşacak.

Eugeno Ionesco'nun yazdığı, Melih Düzenli'nin yönettiği "Kel Şarkıcı" isimli absürd komedi oyununda ise Tekin Ezgütekin, Zeynep Ozan, Utku Oğuz, Levent Muratoğlu, Pınar Ünsal ve Işık Öztorun oynuyor.

Bireylerarası iletişimin imkansızlığının anlatıldığı tek perdelik oyun, 11, 18 ve 25 Aralık'ta SDKM Tatbikat Sahnesi'nde tiyotroseverlerin beğenisine sunulacak.

"Zümrüdü Anka" adlı oyun 4, 8, 11, 15 ve 18 Aralık'ta SDKM Büyük Sahne'de, "Eski Fotoğraflar" adlı oyun 18 Aralık'ta SDKM Oda Tiyatrosu'nda, "Dişi Horoz" adlı oyun da 17 ve 24 Aralık'ta Gölcük Kazıklı Kervansaray Sahnesi'nde sergilenecek. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kocaeli'de Kültür Sanat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement