Konya Adliyesinde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Konya Adliyesinde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Açıldı

Konya Adliyesinde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Açıldı

Konya Adliyesinde düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri' kapsamında açılan fotoğraf sergisi, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal tarafından açıldı. İnal, serginin açılışında yaptığı konuşmada tüm şehitlere rahmet diledi ve serginin organize edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Serginin açılışına başsavcı, adli yargı ve adalet komisyonu başkanı, cumhuriyet başsavcı vekilleri, hakim ve cumhuriyet savcıları ile adliye personeli katıldı.

06.07.2023 17:37

Konya Adliyesinde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal tarafından açıldı.

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri" kapsamında düzenlenen adliye binası içindeki serginin açılışında konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, tüm şehitlere rahmet diledi.

İnal, "Bu ve bunun gibi etkinlikler ile şehit ve gazilerimizin anısını yaşatmak istiyoruz. Bu serginin organize edilmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra İnal, serginin kurdelesini Konya adliyesinde görev yapan savcı ve hakimlerle kesti.

Serginin açılışına Başsavcı İnal'ın yanı sıra Konya Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ay, Konya Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Üyesi Ali Ekmekcioğlu, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Tuncer Çetin, izzet Yurteri, Lütfü Boyalı, Baro Başkanı Oktay Unkur, Ağır Ceza Mahkemesi başkanları, hakim ve cumhuriyet savcıları ile adliye personeli katıldı.

Açılışın ardından kurdele kesimi ve fotoğraf sergisi gezisinden sonra program sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Konya Adliyesinde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Derya Doğruay: Konya da canı sıkılan eğlence diye show yapmak isteyen kişiler silah atıyorlar 0 0 Yanıtla
  • Derya Doğruay: konya da peş peşe silah atılıyor konya da magandalar dolaşıyor konya da gece uyumu yor lar silah atıyorlar 0 0 Yanıtla

Advertisement