Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Özkan Uğur'u hastanede ziyaret etti - Son Dakika
Kültür Sanat

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Özkan Uğur'u hastanede ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Özkan Uğur\'u hastanede ziyaret etti

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur'un tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ederken, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu hastanede ziyaret ederek sanatçının durumu hakkında bilgi aldı. Bakanlık olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Bakan Ersoy, Uğur'un ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Yardımcısı Mumcu ise, Uğur'un en yakın zamanda yoğun bakım ünitesinden çıkarılmasını umut ettiklerini belirtti ve ailesinin dışında hiçbir habere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

24.06.2023 23:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur'u hastanede ziyaret ederek eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur'dan sanatçının durumu hakkında bilgi aldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Mumcu, hastanede ziyaret ettiği Uğur'un ailesini Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'la da telefonda görüştürdü.

Bakan Ersoy, Uğur'un ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek Bakanlık olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Bakan Yardımcısı Mumcu, hastanede yaptığı açıklamada, "Kıymetli sanatçımızın en yakın zamanda yoğun bakım ünitesinden çıkarılmasını ümit ediyoruz. Ailesinin ve resmi kanalların dışında hiçbir habere itibar edilmesin." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Özkan Uğur'u hastanede ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement