Makü 5. Uluslararası Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

Makü 5. Uluslararası Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali

"Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) 5. Uluslararası Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali" kapsamında açılış konseri düzenlendi.

05.05.2016 16:50  Güncelleme: 16:57

"Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) 5. Uluslararası Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali" kapsamında açılış konseri düzenlendi.

MAKÜ Konferans Salonu'nda düzenlenen konserle başlayan festivalde, Antalya Çocuk ve Gençlik Orkestrası ile genç yetenekler Ferzan Şahinduran, Zehra Giz Zaimoğlu-Sıla Topatan-Parvina Sharipova üçlüsü, Beste Gürkey, Güney Sinemce, Yener Şamlı ve Emrah Gül-Gönenç Karaca ikilisi sahne aldı.

Konserde klasik müzik eserlerini seslendiren genç yetenekler beğeni toplarken, Emrah Gül-Gönenç Karaca ikilisi "Gözümden cemalin çok ırak oldu" ve "Ötme bülbül" isimli türküleri seslendirdi.

Çeşitli yaş gruplarında konserlerin düzenleneceği festival, 8 Mayıs'ta sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Makü 5. Uluslararası Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement