Mambo Beach Club Bayramda da Capcanlı - Son Dakika
Kültür Sanat

Mambo Beach Club Bayramda da Capcanlı

Mambo Beach Club Bayramda da Capcanlı

Özel Konuk Ve Programlarıyla Bayramı Unutulmaz Kılmak İstiyorsanız Adresiniz Mambo Beach Club.

07.09.2010 12:16

Ünlü konuk ve eğlenceli geceleriyle İzmir Foça'da adından sık sık söz ettiren Mambo Beach Club, Bayramda da misafirlerine unutulmaz programlar hazırlıyor. Yeni Foça'yı arkanızda bırakır bırakmaz iki tepenin arasında kalmış eşsiz bir koyda Ege'nin en muhteşem denizini kucaklayan manzarasıyla bayramı daha anlamlı kılmak için bahaneniz olmasın. Bayram boyunca Mambo Beach Club'da sevdiklerinizle sürprizlerle dolu keyifli anlar yaşamak için önceden yerlerinizi alın.

Mambo Beach Club'ın sizin için hazırladığı "Bayram Özel" programı;

1.Gün (9 Eylül Perşembe) DJ Alişan Aslan: Mambo Beach Club'ın resident Dj'liğini yapan genç yetenek Dj Alişan Aslan, özel hazırladığı setle Bayramın ilk günü misafirlerine müthiş bir müzik ziyafeti sunacak. 2006 yılında ilk DJ'lik deneyimini yaşayan Alişan Aslan daha 20 yaşında olmasına rağmen, bu kadar kısa sürede onlarca gece klübünde performans sergileyip binlerce kişiyi eğlendirmeyi başarmıştır. Sezon boyu Mambo Beach Club Dj kabini ona emanet olup, bu zamana kadar olumlu tepkiler alan Alişan Aslan'ın Bayram Özel eğlencesini kaçırmayın.

2. Gün (11 Eylül Cumartesi) Soul Stuff (Rock& Roll Party): Dünyaca ünlü Rock efsaneleri; URIAH HEEP, THE BLUES BROTHERS BAND, CHUCK BERRY gruplarıyla aynı sahneyi paylaşan ve 1995'den bu yana binlerce hayran kitlesine sahip Rock'ın Roll grubu Soul Stuff, 10 Eylül Cuma yani Bayramın 2. Günü Mambo Beach Club'da hayranlarına unutulmaz bir sahne yaşatacak.

3. Gün (10 Eylül Cuma) Dj Uğur Kirik: Avrupa listelerinde, Londra'da 9.sıraya, Yunanistan'da 3.sıraya kadar yükselen yıldızımız Dj Uğur Kirik bayramda Mambo Beach Club'da canlı performans sergileyerek bayramda misafirlerini müzik ve dansa doyuracak.

Müziği ile insanlara ulaşan DJ Uğur KiRİK, birçok sanatçın parçalarına remix yapmış, Shake That Ass adlı single parçasıyla da dünya listelerinde önemli bir yer kazanmıştır. Uğur Kirik'le bayramın 3. Günü unutulmaz gece için sevdiklerinizle şimdiden yer ayırın.

Moskova'lı Marina Romanova tarafından işletilen Mambo Beach Club, bayramda da misafirlerine unutulmaz sürprizler yaşatmaya devam ediyor. Misafirlerini Türkiye'nin en başarılı ve tanınmış sanatçıları ile buluşturan Mambo Beach Club sürprizlerine hızla devam edecek. Club, sadece Cuma ve Cumartesi geceleri sınırlı sayıdaki seçkin misafirlerine hizmet veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Mambo Beach Club Bayramda da Capcanlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement