Mamut Art Project'te Geri Sayım - Son Dakika
Kültür Sanat

Mamut Art Project'te Geri Sayım

Mamut Art Project\'te Geri Sayım

Mamut Art Project, sınırları zorlayan eserlerle bu yıl 3-6 Nisan tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor.

28.03.2014 16:41

Sanatı bir deneyim olarak görenlerin merakla beklediği MAMUT ART PROJECT, sınırları zorlayan eserlerle bu yıl 3-6 Nisan tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Bağımsız ve gelecek vadeden sanatçıların erken keşfedilebilmesi amacıyla kurulan MAMUT ART PROJECT, sanatseverleri 55 genç sanatçı ile görsel ve besleyici bir sanat keşfine davet ediyor.

Resim, Fotoğraf, Enstalasyon, Sokak Sanatları, Heykel, İllüstrasyon, Video Art, Land Art, Kinetic Art gibi farklı alanlardan 55 sanatçının her birinin yaklaşık 10'ar metrekare sunum alanında 4 gün boyunca eserlerini sergileyeceği MAMUT ART PROJECT'te son hazırlıklar devam ediyor. Ali Kazma, Emre Baykal, Emre Zeytinoğlu, Oya Delahaye ve Saruhan Doğan'dan oluşan jüri tarafından değerlendirilerek belirlenen sanatçıların eserleri, sanatı ve sanatçıyı destekleyen teknoloji sponsoru Beko'nun desteği ve proje mekân sponsoru KüçükÇiftlik Park'ta kurulan 1.500 m2'lik dev çadırda sergilenecek.

Bu yıl ikincisi düzenlenen MAMUT ART PROJECT kapsamında, galeri sahipleri, koleksiyonerler ve küratörlerin katılacağı özel gösterim gecesinde genç sanatçılar yine sanat dünyasının önde gelen isimleriyle tanışma fırsatı bulacak. Sanatseverler ise, bu özgün eserlere "ulaşılabilir" meblağlarla sahip olabilecek.

Engelli ve sosyal dezavantajlı gençlere ücretsiz olarak kültür ve sanat eğitimlerinin verildiği Düşler Akademisi'nin de bir sergi alanının bulunacağı etkinlikte aynı zamanda iki stand ise interaktif seminerlere ayrılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Mamut Art Project'te Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement