Marmaray İstasyonlarında Performans Yapan Yolkestra Grubu Üsküdar'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Marmaray İstasyonlarında Performans Yapan Yolkestra Grubu Üsküdar'da Hayranlarıyla Buluştu

Marmaray İstasyonlarında Performans Yapan Yolkestra Grubu Üsküdar\'da Hayranlarıyla Buluştu

Marmaray istasyonlarında performans yapan müzisyenlerin kurduğu Yolkestra grubu, Üsküdar'da Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nin avlusunda gerçekleşen 'Endülüs Müziği Gecesi' konserinde hayranlarıyla buluştu. Grup üyeleri, Endülüs müziğinden sevilen parçaları seslendirdi. Konserde 'Capricho Arabe', 'Lamma Bada' ve 'Nassam Alayna el-Hawa' gibi Endülüs temalı şarkıları çalan grup, dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Müzik koordinatörü Tunç Baydar'a utta Süleyman Can Yürek, kanunda Sinan Durgun, gitarda Güven Kargın ve vokalde Nilay Özsu eşlik etti.

12.07.2023 23:07

Marmaray istasyonlarında performans yapan müzisyenlerin kurduğu "Yolkestra" grubu, Üsküdar'da "Endülüs Müziği Gecesi" konserinde hayranlarıyla buluştu.

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nin avlusunda gerçekleşen konserde grup üyeleri, Endülüs müziğinden sevilen parçaları seslendirdi.

Grubun müzik koordinatörü Tunç Baydar'a utta Süleyman Can Yürek, kanunda Sinan Durgun, gitarda Güven Kargın ve vokalde Nilay Özsu eşlik etti.

Konserde "Capricho Arabe", "Lamma Bada" ve "Nassam Alayna el-Hawa" gibi Endülüs temalı şarkıları çalan grup, dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Marmaray İstasyonlarında Performans Yapan Yolkestra Grubu Üsküdar'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement