Mehmet Turgut 10 Şanslı Kişiyi Fotoğraflayacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Mehmet Turgut 10 Şanslı Kişiyi Fotoğraflayacak

Mehmet Turgut 10 Şanslı Kişiyi Fotoğraflayacak

İlki büyük ses getiren "Photo Shooting Day with Mehmet Turgut" etkinliğinin ikincisi için başvurular başladı.

13.09.2011 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Panasonic Lumix sponsorluğunda, 8 Ekim Cumartesi günü yapılacak etkinlikte Mehmet Turgut, 10 şanslı kişiyi sıra dışı fotoğraflarına konu edecek. Başvurular için son tarih 25 Eylül.

Kuralları yıkan fotoğraf makinesi Panasonic Lumix ile kural tanımayan, usta fotoğrafçı Mehmet Turgut ikinci kez bir araya geliyor. Mehmet Turgut, Panasonic Lumix sponsorluğunda düzenlenecek Photo Shooting Day with Mehmet Turgut etkinliğiyle, sihirli objektifini 10 adet şanslı www.yakalavecek.com takipçisine yöneltecek. Etkinliğe katılmaya hak kazananlar, Mehmet Turgut tarafından fotoğraflanma ayrıcalığının yanı sıra, gün boyunca makyajından, kostümüne, dekorundan ışığına kadar profesyonel bir fotoğraf çekiminin perde arkasına da tanıklık edecek.

Etkinliğe katılmak isteyenlerin www.yakalavecek.com adresine girip katılım koşullarını onaylamaları ve info@yakalavecek.com e-posta adresine kişisel bilgileriyle birlikte kendilerine ait iki adet fotoğrafı en geç 25 Eylül tarihine kadar göndermeleri yeterli. Mehmet Turgut daha sonra bu başvurular arasından etkinlik günü konseptine uygun olanları değerlendirip 10 şanslı kişiyi belirleyecek. "Photo Shooting Day with Mehmet Turgut"'un 10 şanslı katılımcısının isimleri yine www.yakalavecek.com'da duyurulacak. Panasonic Lumix sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan "Photo Shooting Day with Mehmet Turgut"'un 10 katılımcısı kendilerini 8 Ekim tarihinde Mehmet Turgut'un usta ellerine emanet edecek ve fotoğrafla dolu, keyifli bir gün geçirecek. Etkinlik katılımcılarının fotoğrafları 46 Dergisi'nin Kasım-Aralık sayısı ve www.yakalavecek.com'da yayınlanacak.

İlki 5 Mart tarihinde yapılan Photo Shooting Day with Mehmet Turgut etkinliği için her yaştan ve Türkiye'nin her yöresinden yüzlerce kişi başvurmuş, uzun bir başvuru değerlendirme sürecinin ardından seçilen 10 kişi Mehmet Turgut ile birlikte fotoğraf stüdyosuna girerek unutulmaz bir gün yaşamıştı. İlk etkinlikte katılımcıları James Dean, Dita Von Teese ve Fight Club filminin unutulmaz karakteri Tyler Durden gibi popüler kültür ikonlarının yanı sıra ortaçağ erkeği, mafya babası, dişi ve erkek vampir gibi tiplemelere büründüren Mehmet Turgut'un ikinci etkinlik için belirleyeceği sürpriz konsept merakla bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Mehmet Turgut 10 Şanslı Kişiyi Fotoğraflayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement