Metin Şentürk, Çorum'da 5 Bin Kişiye Konser Verdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Metin Şentürk, Çorum'da 5 Bin Kişiye Konser Verdi

Metin Şentürk, Çorum\'da 5 Bin Kişiye Konser Verdi

Çorum'da düzenlenen 33'üncü Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali'nde sahneye çıkan Metin Şentürk, şarkılarıyla herkesi coştururken, esprilerle de izleyenleri güldürdü.

29.06.2013 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da düzenlenen 33'üncü Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali'nde sahneye çıkan Metin Şentürk, şarkılarıyla herkesi coştururken, esprilerle de izleyenleri güldürdü. Şentürk konuşmasında, "Aman Allah'ım sizleri görmek ne güzel" dedi.

Çorum Valiliği ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlen 33'ncü Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Dün akşam fuar alanında düzenlenen festival kapsamında ünlü sanatçı Metin Şentürk bir konser verdi. 5 bin kişinin izlediği konserde Çorumlular unutulmaz bir gece yaşadı. Sahneye çıktığında bir konuşma yapan Metin Şentürk, "Uzun zamandır böylesine bir coşku, böylesine muhteşem bir kalabalık görmedim. Çorumlular bu ne kalabalık, bu ne coşku, aman Allahım sizleri görmek ne güzel" diyerek büyük alkış aldı.

Birbirinden güzel şarkılarını söyleyen Metin Şentürk, şarkı arasında da Çorumlulara seslenerek, "Şu günlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olun" dedi. Bir saat sahnede kalan ünlü sanatçı daha sonra fuar alanından ayrıldı.

(FOTOGRAFLI) - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Metin Şentürk, Çorum'da 5 Bin Kişiye Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement