Metropolis Beyoğlu Hayal Sahnesi'nde - 7 Ocak 2011 Cuma - Son Dakika
Kültür Sanat

Metropolis Beyoğlu Hayal Sahnesi'nde - 7 Ocak 2011 Cuma

Metropolis Beyoğlu Hayal Sahnesi\'nde - 7 Ocak 2011 Cuma

Ülkemizin En Köklü Rock&Alternatif Rock Gruplarından Metropolis, Uzun Süredir Beklenilen 2. Albümü "Zamandan Ağır" I Geçtiğimiz Günlerde Yayınladı.

03.01.2011 09:55  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizin En Köklü Rock&Alternatif Rock Gruplarından Metropolis, Uzun Süredir Beklenilen 2. Albümü "Zamandan Ağır" ı geçtiğimiz günlerde yayınladı. Albümün yeni klibi 'Sakin Ol'un da ilk gösteriminin yapılacağı konser için grup 7 Ocak 2011 Cuma gecesi Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde sahne alacak.

"Zamandan Ağır" , ilk albüm gibi yaklaşık 50 dakika ve11 şarkıdan oluşuyor. Kapak tasarımı ve illustrasyonları Aysu Dönmez tarafından yapılan albüm, MK2 etiketiyle piyasaya çıktı. Kurulduğu günden itibaren ticari kaygı gütmeksizin gerek beste, gerekse icra çalışmarında farklı ve özgür olmayı başarmış olan Metropolis, özellikle grunge ve alternatif rock alanında henüz ülkemizde adı bile bilinmezken Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden, Smashing Pumpkins, Faith No More gibi grupları çalarak bu alanda hemen hemen ülkemizdeki tüm gruplara öncülük etmiştir. 2002 yılındaki "Makine" albümü bu anlamda kült bir albüm olmuş ve raflardaki yerini almıştır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Metropolis Beyoğlu Hayal Sahnesi'nde - 7 Ocak 2011 Cuma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement