Moda Sahnesi-Seviyoruz ve Hiçbir Şey Bilmiyoruz - Son Dakika
Kültür Sanat

Moda Sahnesi-Seviyoruz ve Hiçbir Şey Bilmiyoruz

Sibel Arslan Yeşilay'ın uyarladığı, Kemal Aydoğan'ın yönettiği "Moda Sahnesi-Seviyoruz ve Hiçbir Şey Bilmiyoruz" tiyatro oyunu, 13 Mart'ta ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda.

12.03.2017 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sibel Arslan Yeşilay'ın uyarladığı, Kemal Aydoğan'ın yönettiği "Moda Sahnesi-Seviyoruz ve Hiçbir Şey Bilmiyoruz" tiyatro oyunu, 13 Mart'ta ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda...

"Bir ilişkinin değerini ve derinliğini nasıl yaşandığı kadar nasıl bittiği gösterebilir mi? En yakın bildiğimiz insanla iç dünyamızda hangi mesafede durduğumuzun farkında mıyız? Dahası, farkında olduğumuzu kabul edebiliyor muyuz? Birbirini hiç tanımayan biri evli, diğeri birlikte yaşayan iki çiftin, beklenmedik biçimde birbirine geçen hayatlarını konu alan oyun, ilişki adına yarattığımız illüzyonlardan kendi hakikatimize evrilmenin sancılı ve fakat iyileştirici sürecini sergiliyor. 15 günlüğüne başka bir şehre taşınacak olan Sebastian ve Hannah, tartışmaları yüzünden evden bir türlü ayrılamayınca evlerini değiş tokuş edecekleri Roman ve Magdalena çifti çıkagelir. Bir süre hepsi birlikte vakit geçirmek zorunda kalırlar. Eşlerinin ilgisizliğinden duygusal açlığa düşmüş olan her iki kadın da yeni tanıştığı ve ruhen daha yakın bulduğu diğer erkeğe ilgi duyar ve olaylar beklenmedik bir seyre kavuşur. Sade bir dekoru güçlü oyunculuklarla dolduran oyun, ilişkilerimizin üstü örtülü, gölgeli taraflarına bakmamızı sağlarken, kendi gerçeğimize nasıl dönebileceğimizin ipuçlarını da veriyor."

Yazan: Moritz Rinke

Çeviren: Sibel Arslan Yeşilay

Yöneten: Kemal Aydoğan

Oynayanlar: Sermet Yeşil, Berfu Öngören, İnan Ulaş Torun, Özlem Taş

Sahne Tasarımı: Bengi Günay

Işık Tasarımı: İrfan Varlı

Müzik: Can Güngör

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Sarıyer

Mekan : ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Mekan Adresi : ENKA Sadi Gülçelik Spor Tesisleri İSTİNYE/ İstanbul

Başlangıç Saati : 13.03.2017 20: 30: 00

Bitiş Saati : 13.03.2017 22: 30: 00

Kategori : Moda Sahnesi-Seviyoruz ve Hiçbir Şey Bilmiyoruz

Tür : Sahne Sanatları

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Moda Sahnesi-Seviyoruz ve Hiçbir Şey Bilmiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement