Mustafa Kemal Atatürk'ün Çankırı'ya Gelişinin 98. Yıl Dönümü Kutlandı - Son Dakika
Kültür Sanat

Mustafa Kemal Atatürk'ün Çankırı'ya Gelişinin 98. Yıl Dönümü Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk\'ün Çankırı\'ya Gelişinin 98. Yıl Dönümü Kutlandı

Çankırı'da, Mustafa Kemal Atatürk'ün kente gelişinin 98. yıl dönümünde düzenlenen törende, Atatürk'ün Çankırı'ya gelişini temsilen sporcu öğrenciler tarafından Türk bayrağı Vali'ye teslim edildi. Tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Atatürk'ün Çankırılılara yaptığı konuşmanın okunması ile devam etti. Protokol daha sonra Atatürk'ün konakladığı odayı ziyaret etti ve Vali Taşolar hatıra defterini imzaladı.

23.08.2023 12:16

Mustafa Kemal Atatürk'ün Çankırı'ya gelişinin 98. yıl dönümü, Çankırı'da düzenlenen törenle kutlandı.

Çankırı'da, Mustafa Kemal Atatürk'ün kente gelişinin 98. yıl dönümünde tören düzenlendi. Gerçekleştirilen törende Atatürk'ün Çankırı'ya gelişini temsilen sporcu öğrenciler tarafından Türk bayrağı, Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar'a teslim edildi. Tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Atatürk'ün Çankırılılara yaptığı konuşmanın okunması ile devam etti.

Daha sonra, kurum müdürleri ve protokol, Atatürk'ün Çankırı'ya geldiğinde konakladığı odayı ziyaret etti. Odada bulunan eşyaların protokole tanıtılmasının ardından Vali Taşolar, hatıra defterini imzaladı. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Mustafa Kemal Atatürk'ün Çankırı'ya Gelişinin 98. Yıl Dönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement