Neslihan Yavuzcanla Nefes Ankarada - Son Dakika
Kültür Sanat

Neslihan Yavuzcanla Nefes Ankarada

Neslihan Yavuzcanla Nefes Ankarada

"Neslihan Yavuzcan ile Nefes" 6 Kasım'da Yaşam Aile ve Eğitim Danışmanlık Merkezi'nde Ankaralı'larla buluşuyor.

06.11.2016 11:04

"Neslihan Yavuzcan ile Nefes" 6 Kasım'da Yaşam Aile ve Eğitim Danışmanlık Merkezi'nde Ankaralı'larla buluşuyor...

İnsan her nefeste yeniden doğar. Güzelleşir, berraklaşır, aydınlanır. Hayat o zaman kolaylaşır ve akmaya başlar. Mucizeler o zaman anlam kazanır.

Doğal Nefes, nefesimizin en saf, en doğal halidir. Allah'ın bize hediye ettiği nefes, bizi en iyi halimize götüren yol, tüm güzellikleri, mucizeleri bize hatırlatan ses, mutlu ve sağlıklı olmamızı sağlayan saflık kendimizle, özümüzdeki mükemmellikle bağlantıya geçmemizi sağlayan bir rehberdir. Yaşamın bize sunduğu en büyük mucizedir.

'Nasıl nefes alırsan öyle yaşarsın.'

Doğru Nefes Nedir? Doğru Nefes Nasıl Alınır? Doğru Nefes Almanın Faydaları Nelerdir? Doğru Nefesin Hayatımıza Sağlık- İlişkiler -Para - Kariyer Açısından Yansımaları Nelerdir? Diyafram Nefesinin Sağlık ve Enerji Açısından Önemi Nedir?

Fiziksel Boyutu

Vücuda oksijen alınımını artırır Kalp, beyin ve dolaşım sisteminindaha iyi çalışmasına yardımcı olur.Vücuttaki enerji akışını dengeler.Bağımlılıkların bırakılmasını destekler.Fiziksel olarak daha canlınve sağlıklı hissettirir.Toksin atar Örn. Stres, halsizlik gibi problemlerin azalmasına etkendir.

Zihinsel ve Duygusal Boyutu

Endişe ve huzursuzluğun azalmasını etkiler. Kendi kendini kısıtlayıcı, sabote edici alışkanlıkların farkına vardırır. Geçmişteki travmaların temizlenmesine yardımcı olur. Hayattan alınan keyfi arttırır. Yaşama daha geniş bir perspektiften bakmamızı sağlar .Kendine olan güvenin arttırır. Konsantrasyonu güçlendirir.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Neslihan Yavuzcanla Nefes Ankarada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement