Nurettin Rençber, Adanalıları Türkülerle Coşturdu - Son Dakika
Kültür Sanat

Nurettin Rençber, Adanalıları Türkülerle Coşturdu

Nurettin Rençber, Adanalıları Türkülerle Coşturdu

Seyhan Belediyesi'nin Dünya Barış Günü dolayısıyla düzenlediği konserde Nurettin Rençber'in seslendirdiği türkülerle Adanalılar coştu.

03.09.2023 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi'nin Dünya Barış Günü dolayısıyla konser düzenledi. Türk Halk Müziği sanatçısı Nurettin Rençber'in sahne aldığı konserde Adanalılar keyifli saatler yaşadı.

Seyhan Belediyesi, Dünya Barış Günü dolayısıyla Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde bulunan Seyhan Sanat Meydanı'nda konser düzenledi. Konser öncesinde sahneye çıkan Rüya, seslendirdiği marşlar ve türkülerle Adanalıları coşturdu.

Türk Halk Müziği sanatçısı Nurettin Rençber ise türkülerini "barış" için seslendirdi. Rençber'in seslendirdiği 'Aşk Sana Benzer', 'Ay Düşünce Denize', 'Ezo', 'İçimdeki Ateş', 'Eski Yara', 'Kara Gül' gibi eserlerle alanı dolduran binlerin coşkusu katlanarak arttı.

"BU ÜLKE ASLANLA CEYLANIN YAN YANA OLDUĞU BİR ÜLKE"

Konserde sahneye davet edilen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, şunları söyledi:

"Bu savaş; yoksullukla savaş, eşitsizlikle savaş, hukuksuzlukla savaş ve bizler bunun belini çok ağır ödüyoruz. Oysa bu ülke farklı bir ülke. Bu ülke 72 millete bir gözle bakılan bir ülke. Bu ülke aslanla ceylanın yan yana olduğu bir ülke. Böyle bir ülkede yıllar içinde bir lider de gelmiş ve 'Yurtta Barış, Dünyada Barış' demiş. Bizler bunun özlemini yaşıyoruz ve bu özlemi giderecek sizlersiniz. Bunu unutmayın."

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Nurettin Rençber, Adanalıları Türkülerle Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement