Erciş Sezai Karakoç Ortaokulu'nda geleneksel hale gelen "Benim Hikayem" adlı hikaye yarışmasında dereceye giren 11 öykü kitaplaştırıldı.
Küçük Ellerden Büyük Hikayeler adlı kitap, 64 sayfadan ve 10 öğrenciye ait 11 öyküden oluşuyor.
Kitapta, okulun TEOG ve PYBS başarılarına, okulda yapılan çeşitli etkinliklere, mezun olacak 8. sınıf öğrencilerinin ve öğretmen kadrosunun fotoğraflarına da yer verildi.
Türkçe öğretmeni Taner Bulca ile İngilizce öğretmeni Cihat Albayrak'ın editörlüğünde hazırlanan kitap, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, kitabı inceleyerek Erciş Sezai Karakoç Ortaokulu idareci ve öğretmenlerini tebrik ettikten sonra, dereceye giren öğrencilerle sohbet etti.
Etkinlik, katılımcılara kitap hediye edilmesiyle son buldu.
Etkinliğe, kitapta hikayeleri yer alan öğrencilerden Evin Bozan ile Simge Atlı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Kurbani Özdaş, Yusuf Taşlı, Hasan Keleş, Nurullah Çiftçi, okul müdürü Yüksel Zorlu ve görevli öğretmenler katıldı.
Son Dakika › Kültür Sanat › Öğrencilerin Yazdığı Öyküler Kitaplaştı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.