Oscar'ı Komedyen Chris Rock Sunacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Oscar'ı Komedyen Chris Rock Sunacak

Sinema dünyasının merakla beklenen geleneksel Oscar Ödül Töreni'ni gelecek yıl komedyen ve yapımcı Chris Rock sunacak.

22.10.2015 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinema dünyasının merakla beklenen geleneksel Oscar Ödül Töreni'ni gelecek yıl komedyen ve yapımcı Chris Rock sunacak.

Törenin yapımcısı David Hill ve Reginald Hudlin, yaptıkları açıklamada, Rock'un, eğlence sektörünün en önemli oyuncularından olduğunu belirtti.

Hill ve Hudlin, "Rock, komedyenlik, aktörlük, senaristlik, yapımcılık ve yönetmenlik yapıyor. 88. Oscar Ödül Töreni'ni de olağanüstü bir başarıyla sunacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin Başkanı Cherly Boone Isaacs, "Chris, sesi ve esprileriyle bir neslin temsilcisi oldu. Törene de yetenekleriyle damgasını vuracağına eminim" dedi.

Töreni 2005'te de sunan Rock da "Oscarlara ev sahipliği yapacak olmaktan çok mutluyum. Geri dönmek harika" diye konuştu.

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri kabul edilen Oscarlar, 28 Şubat 2016'da sahiplerini bulacak. Televizyon ve Broadway yıldızı Neil Patrick Harris sunduğu geçen yılki tören, son altı yılın en az izlenen ödül töreni olmuştu.

Rock'ın 2005 yılındaki ödül törenindeki performansı farklı tepkilere yol açmıştı. Bazı eleştirmenler Rock'ı son derece başarılı bulurken, bazıları da komedyeni "şimdiye kadarki en kötü sunucu" olarak nitelendirmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Oscar'ı Komedyen Chris Rock Sunacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement