Osman Gazi'yi Anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri - Son Dakika
Kültür Sanat

Osman Gazi'yi Anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sergiye katılanlardan detaylar İzleyicilerden detaylar AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen'in konuşması Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Refik Turan'ın konuşması Sergiden detaylar - Şenlik etkinlikleri kapsamında Fatih Sultan Mehmet ve Dönemi Sempozyumu ile "Fatih-Avrupa'nın Kaderini Değiştiren Adam" başlıklı serginin açılışı gerçekleştirildi Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Turan: "Fatih'in çocukları, bugün Türkiye Cumhuriyeti'ne saldıranlara karşı verdiği mücadelede şehit oluyorlar.

08.04.2016 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sergiye katılanlardan detaylar

İzleyicilerden detaylar

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen'in konuşması

Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Refik Turan'ın konuşması

Sergiden detaylar - Şenlik etkinlikleri kapsamında Fatih Sultan Mehmet ve Dönemi Sempozyumu ile "Fatih-Avrupa'nın Kaderini Değiştiren Adam" başlıklı serginin açılışı gerçekleştirildi

Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Turan:

"Fatih'in çocukları, bugün Türkiye Cumhuriyeti'ne saldıranlara karşı verdiği mücadelede şehit oluyorlar. O şehitlerimizi ihtiramla anıyorum"

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen Osman Gazi'yi Anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri, Fatih Sultan Mehmet ve Dönemi Sempozyumu ile "Fatih-Avrupa'nın Kaderini Değiştiren Adam Sergisi"nin açılışıyla başladı.

Osman Gazi\'yi Anma ve Bursa\'nın Fethi Şenlikleri
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Osman Gazi'yi Anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement