Rana Elik'ten Whitney Houston Anısı - Son Dakika
Kültür Sanat

Rana Elik'ten Whitney Houston Anısı

Rana Elik\'ten Whitney Houston Anısı

Rana Elik, geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Whitney Houston ile ilgili çok özel bir anısını da canlı yayında anlattı.

15.02.2012 15:24

YANLIŞ İNSANI SEVEN KADIN: WHİTNEY HOUSTON

CINE5 ekranlarında Gülşah Buzlu'nun sunduğu "Farklı Bir Gün" programına konuk olan deneyimli sunucu Rana Elik, geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Whitney Houston ile ilgili çok özel bir anısını da canlı yayında anlattı.

2000 yılında katıldıkları bir organizasyondan sonra ünlü şarkıcıyla bir araya gelen Rana Elik, Whitney Houston için o günlerde çok üzülmüş. Elik, Houston'un o yıllarda eşi olan ve uyuşturucuya başlamasına neden olduğu söylenen Boby Brown'la bir mekanda tanışmış. Rana Elik, Boby Brown'un gözlerinin önünde çapkınlığına da şahit olmuş. Eşini kıskanarak yanlarına gelen Whitney Houston'a Brown'ın çok kötü ve umursamaz tavırlarını gören Elik, eşiyle ilgili düşüncelerini Houston'la da paylaşmış.

Rana Elik'in samimiyeti karşısında duygularını anlatan Whitney Houston , yanlış olduğunu bilse de büyük bir aşkla Boby Brown'ı sevdiğini ve vazgeçemediğini söylemiş.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Rana Elik'ten Whitney Houston Anısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement