Rock’n Dark 2010 Birincisi Sade,Sziget Festival'in Sahne Tozunu Yuttu - Son Dakika
Kültür Sanat

Rock’n Dark 2010 Birincisi Sade,Sziget Festival'in Sahne Tozunu Yuttu

Rock’n Dark 2010 Birincisi Sade,Sziget Festival\'in Sahne Tozunu Yuttu

Bu Yıl Rock'n Dark Müzik Yarışması'nın En İyi Grubu Seçilen Sade, Sziget Festivali'nin 'Eksi Birinci Günü' Olan 9 Ağustos Tarihinde Sahne Aldı

12.08.2010 16:46  Güncelleme: 16:47

Avrupa müzik festivallerinin göz bebeği olarak adlandırılan Sziget Festival European Music Contest sahnesinin konuğu Rock'n Dark 2010'un en iyi grubu seçilen Sade oldu. Rock'n Dark'ın en iyi vokalisti Berna Çiçeksever ve en iyi sahne performansı ödülünü alan Filtre de festivalde izleyici olarak yer aldı, Rock'n Dark 2010'un web sitesindeki soruları doğru bilen Burak Öztürk, Sziget Festival'ni izleme şansı yakaladı.

Efes Dark tarafından düzenlenen Rock'n Dark 2010 Müzik Yarışması birincileri Sziget Festivali'ne renk kattı. Macaristan'da 11 -16 Ağustos tarihleri arasında yapılan Sziget Festival, Avrupa müzik festivallerinin göz bebeği olarak adlandırılıyor. En uzun, en büyük ve en kapsamlı olarak değerlendirilen festivalin 'eksi birinci' günü olan 9 Ağustos'da Rock'n Dark 2010'un en iyi grubu seçilen Sade, sahne aldı. Sade grubunun solisti Deprem Gürdal, "Bizim için Sziget'te sahne almak rüya gibi, sahne performansını başarıyla tamamladığımız için mutluyuz" dedi.

Rock'n Dark'ın en iyi vokalisti Berna Çiçeksever ve "En İyi Sahne Performansı" ödülünü alan Filtre de festivale izleyici olarak katıldı. Rock FM ise festivalin sürdüğü tüm hafta boyunca Sziget'ten canlı yayın yapıyor. Rock'n Dark'ın 1 - 10 Temmuz tarihlerinde internet sitesinde gerçekleştirdiği yarışmayı başarıyla tamamlayan Burak Öztürk de Sziget Festival'in talihlisi oldu.

Iron Maiden, Muse ve Faithless sahne alıyor

Dünyanın her yerinden turların kalktığı, dünyaca ünlü müzik gruplarının katıldığı Sziget Festivali'nin bu yıl 18. si gerçekleşiyor. Festivalde, Iron Maiden, Muse ve Faithless gibi ünlü isimleri yer alıyor. Festival hakkında detaylı bilgiye www.szigetturkiye.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Rock’n Dark 2010 Birincisi Sade,Sziget Festival'in Sahne Tozunu Yuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement