Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ahilik Haftası'nda Mevlit Okuttu - Son Dakika
Kültür Sanat

Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ahilik Haftası'nda Mevlit Okuttu

Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ahilik Haftası\'nda Mevlit Okuttu

Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında mevlit okuttu. Gökçeli Pazaryeri Camisi'nde düzenlenen mevlitte dua edildi ve cuma namazı kılındı. Katılımcılara ahi pilavı ve ayran ikram edildi. Salıpazarı Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri ve diğer kurum temsilcileri ile esnaf ve vatandaşlar da mevlide katıldı.

22.09.2023 13:43

Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Ahilik Haftası kapsamında mevlit okutuldu.

Gökçeli Pazaryeri Camisi'ndeki mevlitte İlçe Müftüsü Kenan Doğru'nun duası sonrası cuma namazı eda edildi, ardından katılımcılara ahi pilavı ve ayran ikram edildi.

Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Yüksel, yıllarca alın teri dökerek ailesinin geçimini sağlamış ve ebediyete intikal etmiş esnaf için mevlit okuttuklarını belirterek, "Başta ebediyete intikal etmiş esnaf kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyor, mesleğini icra eden esnaf ve sanatkarlarımızın Ahilik Haftası'nı kutluyorum." dedi.

Mevlide Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Samet Kuruçelik, İlçe Emniyet Amiri Nevzat Şahin, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri ile esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ahilik Haftası'nda Mevlit Okuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement