Salon’da Gelecek Hafta Kaçırılmayacak Konserler - Son Dakika
Kültür Sanat

Salon’da Gelecek Hafta Kaçırılmayacak Konserler

Salon’da Gelecek Hafta Kaçırılmayacak Konserler

Salon Takipçilerini Gelecek Hafta Renkli Bir Hafta Bekliyor! 22 Kasım Pazartesi Ve 23 Kasım Salı, Üst Üste İki Gece Sahne Alacak Teksaslı

17.11.2010 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salon takipçilerini gelecek hafta renkli bir hafta bekliyor! 22 kasım pazartesi ve 23 kasım salı, üst üste iki gece sahne alacak teksaslı topluluk Midlake Garanti Caz Yeşili kapsamında, 24 Kasım Çarşamba gecesi sahne alacak caz vokalin parlak isimlerinden Stacey Kent ise Chivas Jazz Knights kapsamında Salon'un konuğu olacak.

Hafta sonu ise Türkiye popüler müziğinin ünlü isimleri iki gece üst üste Salon'da sahne alacak. 26 Kasım Cuma akşamı BaBa ZuLa "Sine-konser" ile, 27 Kasım Cumartesi akşamıysa Sertab Erener ve Demir Demirkan, Ovi Müzik Series by Nokia kapsamında son projeleri "Painted on Water" ile Salon sahnesinde olacak.

22 Kasım Pazartesi Ve 23 Kasım Salı:

Cocteau Twıns'in Keşfi Mıdlake İstanbul'da!

Ekim ayındaki The Notwist konserinin ardından, Garanti Caz Yeşili kapsamında Salon'un konuğu olacak ikinci isim, Cocteau Twins'in basçısı Will Heggie tarafından keşfedildikten sonra dünya çapında büyük bir hayran kitlesine kavuşan Teksaslı topluluk Midlake.

"Acts of Man" ve "Children of the Grounds" gibi parçalarıyla ses getiren son bu albümü The Courage of Others'ın ardından Midlake, 22 Kasım Pazartesi ve 23 Kasım Salı geceleri saat 22.00'da, ilk defa İstanbul'da. Garanti Caz Yeşili: Midlake konserinin biletleri 40 TL ve 25 TL (öğrenci) üzerinden satılıyor.

24 Kasım Çarşamba:

Caz Vokalin Ünlü İsmi Stacey Kent

Medeski Martin & Wood ve Marcus Miller konserlerinin ardından, Chivas Jazz Knights kapsamında Salon'un misafiri olan üçüncü isim, bu yüzyılın en parlak keşifleri arasında sayılan, Fransız şanson geleneğiyle cazı zarafet dolu tarzıyla bir araya getiren Stacey Kent. 2001 yılında Britanya Caz Ödülleri'nde, 2002'de de BBC Caz Ödülleri'nde en iyi caz vokalisti seçilen ve 2009 yılında Grammy adayı olan Kent, 2007 yılında çıkardığı Breakfast on the Morning Tram ile büyük başarı yakalamış, dört parçası ünlü yazar Kazuo Ishiguro tarafından yazılmış olan bu albüm Fransa'da altın plak mertebesine yükselmişti.

Yeni albümü Raconte-moi…'da (Anlat Bana) Georges Moustaki ve Henri Salvador gibi Fransız müziğinin efsane isimlerinden şarkılara da yer veren Stacey Kent, 24 Kasım Çarşamba gecesi saat 21.30'da Salon'da. Chivas Jazz Knights: Stacey Kent konserinin biletleri 70 TL (masa), 50 TL (oturmalı) ve 35 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir.

26 Kasım Cuma:

Baba Zula'yla "Sine-Konser"

Türkiye alternatif müzik sahnesinin en önemli grıplarından BaBa ZuLa Salon'da, kurulma nedeni olan sinemaya saygı duruşu niteliğinde bir geceye imza atacak. 1996 yılında Derviş Zaim'in Tabutta Rövaşata adlı filmine müzik yapmak üzere kurulan grup, o günden bu yana Dondurmam Gaymak, Renkli Türkçe gibi birçok filmin müziğine imza attı ya da eserleriyle katkıda bulundu.

Son olarak, İstanbul'da çekilen ilk yabancı film Enis Aldjelis, Doğu'nun Çiçeği'nin müziklerini hazırlayan BaBa Zula, bu filmin müzikleriyle 26 Kasım Cuma gecesi saat 22.30'da, Amsterdam'ın ünlü Paradiso kulübü ve Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ardından Salon'da. BaBa ZuLa konserinin biletleri 30 TL ve 20 TL (öğrenci) üzerinden satılıyor.

27 Kasım Cumartesi:

Sertab Erener & Demir Demirkan'dan "Paınted On Water"

Salon, Ekim ayındaki Lali Puna konserinin ardından yine Ovi Müzik Series by Nokia kapsamında çok özel bir geceye ev sahipliği yapacak. Sertab Erener ve Demir Demirkan'ın, adını ebru sanatından alan yeni projesi "Painted on Water" 27 Kasım Cumartesi gecesi saat 22.30'da Salon'da. Türkiye'nin 14 yöresine ait 14 türkünün cazdan modern rock'a, funktan popa, farklı altyapılarda düzenlenmiş versiyonlarını bir albümde bir araya getiren bu özel proje, dinleyiciyle canlı olarak Salon'da buluşacak. Ovi Müzik Series by Nokia: Sertab Erener & Demir Demirkan "Painted on Water" konserinin biletleri 50 TL ve 30 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir.

Biletler, Biletix satış kanalları, İKSV binası ve etkinlik günlerinde Salon gişesinden temin edilebilir. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli. Lale Kart Artı sahipleri bilet alımlarında %25'e varan özel indirimlerden yararlanıyor. Salon programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.saloniksv.com adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Salon’da Gelecek Hafta Kaçırılmayacak Konserler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement