Sancaktepe'de açık havada yazlık sinema günleri başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Sancaktepe'de açık havada yazlık sinema günleri başladı

Sancaktepe'de açık havada yazlık sinema günleri başladı Sancaktepeli vatandaşlar yazlık sinemada buluştu Sancaktepe Belediyesi'nin her yıl düzenlemiş olduğu açık havada yazlık sinema günleri başladı.

11.07.2021 09:03  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sancaktepe'de açık havada yazlık sinema günleri başladı

Sancaktepeli vatandaşlar yazlık sinemada buluştu

İSTANBUL - Sancaktepe Belediyesi'nin her yıl düzenlemiş olduğu açık havada yazlık sinema günleri başladı. Sancaktepe Belediye binasının önünde gerçekleştirilen etkinlikte, yazlık sinemayı izlemeye gelen vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikram edildi.

Sancaktepe Belediyesi'nin her yıl düzenlediği, pandemi dolayısıyla ara verilen sinema günleri başladı. Etkinlik, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde düzenlendi. Genç yaşlı 7'den 70'e tüm yaş gurupları düşünülerek hazırlanan etkinlikte " Selvi Boylum Al Yazmalım" seyirci ile buluşurken etkinliğe Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü de katıldı. Açık havada yazlık sinema filmi izlemek için alana gelen vatandaşlara gazoz ve patlamış mısır ikramında bulunuldu. Yazlık sinema öncesi alanda sanatçılar konser verdi. Sancaktepeli vatandaşlar doyasıya eğlendi. Yaz gecelerinin vazgeçilmez etikliklerinden biri haline gelen açık hava sinema günlerine katılan Sancaktepeli vatandaşlar kurulan dev ekranda ailece izledikleri filmlerle açık havada sinema keyfini yaşadılar. Yaz boyunca hafta sonları devam edecek olan yazlık sinema günlerinde birbirinden güzel filmler Sancaktepeli izleyiciler ile buluşturulacak.

Sancaktepeli, vatandaşlar sıcak yaz akşamlarında Sancaktepe Belediyesi'nin sinema günlerinde buluşacak

Etkinlik hakkında bilgi veren Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü," Bu akşam burada belediyemizin hemen yanındaki bahçede, geçtiğimiz haftadan başlamak üzere her hafta sonu film gösterimi ve konser yapacağız. Geçtiğimiz hafta ilk düzenlediğimiz etkinliğimize çok rağbet oldu. Biz de devam ettirme kararı aldık. Yaz boyunca hava müsait olduğu zamanlarda açık hava konserimiz ve yazlık sinema filim gösterilerimiz devam edecek. Ayrıca buradaki misafirlerimize gazoz ve mısır ikram ederek açık hava sinema geleneğini yaşatmış oluyoruz. Halkımızın göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür ediyorum " dedi.

Etkinliğe katılan Yaren Değmenci, "Çok fazla güvenlik tedbiri alınmış benim çok hoşuma gitti. Her yıl bu etkinlikler yapılıyordu. Bu sene çok üzerinde durularak yapılmış. Ayrıca açık hava sineması çok hoşuma gitti. Başkanımız Şeyma Döğücü' ye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğe katılan Gökdeniz Yılmaz," Pandemi sonrası böyle bir etkinlik bekliyorduk. Pandemi dolayısıyla evlerimizdeydik. Bizim için çok güzel bir etkinlik. Sosyalleşme adına ben çok mutlu oldum. Sancaktepe Belediye Başkanımız Av. Şeyma Döğücü' ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu

Sancaktepe\'de açık havada yazlık sinema günleri başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Sancaktepe'de açık havada yazlık sinema günleri başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Haluk Levent Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda konser verdi
    23:19 Haluk Levent Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda konser verdi

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Haluk Levent, Merkez Parkı'nda konser verdi. Konserine çok sayıda kişi katıldı ve Levent'in en sevilen parçalarını seslendirmesiyle müzikseverler eşlik etti. Levent'in performansı, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

  • Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Deprem Anısına Konser Düzenlendi
    21:33 Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Deprem Anısına Konser Düzenlendi

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına '11 İlin Türküsü' konseri gerçekleştirildi. Nazende Çoksesli Korosu tarafından hazırlanan etkinlikte, depremin ardından yaşananlar anlatıldı ve afetten etkilenen illere özgü şarkılar seslendirildi.

  • Avrupa Film Günleri'nin Galası Ankara'da Yapıldı
    21:13 Avrupa Film Günleri'nin Galası Ankara'da Yapıldı

    Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu ve AB üyesi ülkelerin büyükelçilikleri tarafından düzenlenen Avrupa Film Günleri'nin galası Ankara'da yapıldı. Galada, Ukraynalı Maryna Vroda'nın yönettiği 'Bozkır' filmi gösterildi. Büyükelçi Bodnar ve Büyükelçi Meyer-Landrut konuşma yaparak Ukrayna'ya desteklerini dile getirdi. Avrupa Film Günleri, Ankara, İstanbul ve birçok şehirde gösterime girecek.

  • Notre-Dame Katedrali, 5 yıl sonra yeniden açılıyor
    17:06 Notre-Dame Katedrali, 5 yıl sonra yeniden açılıyor

    Fransa'nın başkenti Paris'te 5 yıl önce çıkan yangında hasar gören ünlü Notre-Dame Katedrali, 8 Aralık'ta yeniden ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. Katedralin yeniden inşa çalışmaları 2022'de başlamış ve 250'den fazla firma ile yüzlerce sanatçı, mimar ve uzmanın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Yangının nedeni ise henüz belirlenememiştir.


Advertisement