Şehrin En İddialı Genç Komedyenlerini İzleyebileceğiniz Yeni Fenomen! - Son Dakika
Kültür Sanat

Şehrin En İddialı Genç Komedyenlerini İzleyebileceğiniz Yeni Fenomen!

Aralarında bir kadının da bulunduğu 8 genç komedyen sizi güldürmek için her Çarşamba BKM Mutfak Sahne'de.

27.03.2015 13:58  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 komedyenin, 2 perdeye bölünmüş şekilde 10'ar dakikalık stand-up performanslarından oluşan Açık Mikrofon Stand-up, her Çarşamba BKM Mutfak Sahne'de.

Gülmek için hiç bu kadar çok seçeneğiniz olmamıştı. Amatör komedyenlerin kendini denediği, profesyonel komedyenlerin kendini geliştirdiği etkinlik, Açık Mikrofon İstanbul Ekibi tarafından düzenleniyor.

Açık Mikrofon şehrin gülücük terminali olmaya devam ediyor! Bahar gelmedi diye üzülene, iş-güç derdi bitmeyene, sevgilisinden ayrılana, ayrılacak bir sevgilisi bile olmayana anti-depresan mahiyetinde Stand-up gösterisi, tüm hızıyla devam ediyor!

Ziyadesiyle komik, geleni güldüren, güleni yeniden getiren bir gece! Şehre yeniden 'Neden Mizah' diye sorduran adamlar ve kadınlar yine bir Çarşamba akşamı karşınızda.

Bir maniniz yoksa Buse Sinem İren, Murat Gençoğlu, Utku Ergin, Tuna Kalınsaz, Yusuf Altıntaş, Caner Ömür ve Doğu Demirkol arka arkaya sizi güldürmeye gelecek, kaçırmayın!

Ekipte yetenekli, bu işe zaman ve emek harcayan başarılı gençler de var. İçlerinden birisi alıştığımız komedyenlerden farklı, çünkü kadın. Tam da bundan bahsediyor ve seyircinin beğenisini kazanıyor. Sahnede kadın olmak, toplumda kadın olmak ve aynı zamanda komik olmak gibi konulara değinerek izleyenleri kahkahaya doyuruyor.

Şehrin En İddialı Genç Komedyenlerini İzleyebileceğiniz Yeni Fenomen!

Son Dakika Kültür Sanat Şehrin En İddialı Genç Komedyenlerini İzleyebileceğiniz Yeni Fenomen! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement