Sevgililer Günü"Nde Gece Yarısına Kadar Nikah Kıyacaklar - Son Dakika
Kültür Sanat

Sevgililer Günü"Nde Gece Yarısına Kadar Nikah Kıyacaklar

Sevgililer Günü"Nde Gece Yarısına Kadar Nikah Kıyacaklar

Osmangazi Belediyesinin 4 evlendirme memuru, yarın 08.00 23.45 saatlerinde 95 çiftin nikah işlemlerini yapacak Nikah Memuru Genç: "Normal çalışma tempomuzun 10 katı performans göstermemiz gerekiyor"

13.02.2014 11:05

HARUN KAYMAZ - Bursa'da, hayatlarının en özel anlarını "Sevgililer Günü"nde yaşamak isteyen 95 çiftin nikah törenleri, yarın gece yarısına kadar Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Dairesi'nde gerçekleştirilecek. Daireye gelemeyecek çiftlerin yakınları, törenleri internet aracılığıyla izleyebilecek.

Evlenme hazırlığı yapan çiftlerden bazıları nikah tarihlerini, doğum, tanışma, nişan gibi özel günlerinin yıl dönümlerine denk getiriyor. Kimileri ise kış mevsimine rastlamasına rağmen Sevgililer Gününü tercih ediyor.

Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Dairesi memurları, Sevgililer Gününde ortalama 9 dakikada bir nikah işlemi yapacak. Dairedeki 4 nikah memuru, yarın saat 08.00'den 23.45'e kadar 95 çiftin nikahlarını kıyacak.

Dairede 4'ü güvenlik görevlisi 20 kişi çalışıyor. Buradaki nikah törenleri, uzun süredir "www.osmangazi.bel.tr" web adresinden canlı yayınlanıyor. Çiftlerin, törenlere gelemeyen yakınları için sunulan bu hizmet, yarın da verilecek.

"Yemeğimizi ayakta yiyebileceğiz"

Nikah Memuru Erdal Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tek arzularının, evlenecek çiftlere en iyi ve doğru hizmeti vermek olduğunu söyledi.

Bir ay önceden 14 Şubat için hazırlık yaptıklarını dile getiren Genç, "İlk felsefemiz; bize başvuru için gelen kimseyi kırmamak ve geri çevirmemek oldu. Bu anlamda herkesi mutlu etmek adına tam 95 nikah için hazırlık yaptık. Diğer nikah memurlarımız İzzet Demirci, Murat Demir ve Tuncer Kılıç arkadaşlarımızla yoğun bir mesaiye hazırlanıyoruz" dedi.

Genç, nikah kıymaktan yemek yemeye zor fırsat bulabileceklerini anlattı.

Yemek siparişlerini şimdiden verdiklerini ifade eden Genç, "Sabah 08.00'da ilk nikahımız, gece 23.45'de son nikahımız var. Yemeğimizi ayakta yiyebileceğiz. Normal çalışma tempomuzun 10 katı performans göstermemiz gerekiyor" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Sevgililer Günü'Nde Gece Yarısına Kadar Nikah Kıyacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement