Seydişehir Belediyesi ve Selçuk Üniversitesi Gökhüyük Prehistorik Dönem Araştırmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Seydişehir Belediyesi ve Selçuk Üniversitesi Gökhüyük Prehistorik Dönem Araştırmalarına Devam Ediyor

Seydişehir Belediyesi ve Selçuk Üniversitesi Gökhüyük Prehistorik Dönem Araştırmalarına Devam Ediyor

Seydişehir Belediyesi ile Selçuk Üniversitesi arasında imzalanan protokol ve yapılan işbirliği kapsamında başlatılan Gökhüyük Prehistorik dönem araştırma çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Ramazan Gündüz başkanlığında yürütülen kazı çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Gündüz, 2019 yılında başladıkları yüzey araştırmalarını tamamladıklarını belirtti ve Tutal da çalışmaların hızlı ilerlemesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

10.08.2023 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Belediyesi ile Selçuk Üniversitesi arasında imzalanan protokol ve yapılan işbirliği kapsamında başlatılan Gökhüyük Prehistorik dönem araştırma çalışmaları devam ediyor.

Belediye destekleriyle Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Ramazan Gündüz başkanlığında başlatılan kazı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gündüz, 2019'da başladıkları yüzey araştırmalarını tamamladıklarını kaydetti.

Tutal da Gökhüyük Mahallesi'nde devam eden çalışmaların hızlı şekilde yürütülmesi ve önemli mesafeler alınmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Seydişehir Belediyesi ve Selçuk Üniversitesi Gökhüyük Prehistorik Dönem Araştırmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement