Siirt'te 'Keloğlan Korsana Karşı' adlı tiyatro oyunu sahnelendi - Son Dakika
Kültür Sanat

Siirt'te 'Keloğlan Korsana Karşı' adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Siirt\'te \'Keloğlan Korsana Karşı\' adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklara yönelik 'Keloğlan Korsana Karşı' adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Oyunu izleyen çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.

01.12.2023 22:34  Güncelleme: 22:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te "Keloğlan Korsana Karşı" adlı tiyatro oyunu sahnelendi

SİİRT - Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikte "Keloğlan Korsana Karşı" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Tiyatro sanatçısı Orhan Ay'ın yazıp ve yönettiği "Keloğlan Korsana Karşı" adlı tiyatro oyununu izleyen çocuklar, eğlenceli anlar yaşadı.

Oyunun amacının çocuklara korsan kitabın zararlarını anlatmak olduğunu belirten Ay, "Bugün Siirt'te minik arkadaşlarımızla Keloğlan korsan kitaplara karşı oyununu sergileyeceğiz. Oyunumuz korsan yani bandrolsüz kitap ile ilgili konu alan bir oyundur. Bugün Siirt'te olmaktan mutluyuz. Çocuklar büyük bir ilgi gösteriyorlar. Siirt'te olmaktan ve Siirtli çocuklara bu tarz bir etkinliği yaptığımız için de hem biz hem çocuklar çok mutlu inşallah farklı programlarda tekrar bir arada olmaya devam edeceğiz. Siirt merkezden sonra Tillo ilçesinde de gösteri yapacağız. şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Siirt'te 'Keloğlan Korsana Karşı' adlı tiyatro oyunu sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement