Silopi'de "Bağımlı Olma Özgür Ol" Semineri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Silopi'de "Bağımlı Olma Özgür Ol" Semineri

Silopi\'de "Bağımlı Olma Özgür Ol" Semineri
20.10.2018 12:34

Şırnak Yeşilay Şubesi ile Silopi Aile Destek Merkezince (ADEM) "Bağımlı Olma Özgür Ol" bağımlılıkla mücadele semineri verildi.

Şırnak Yeşilay Şubesi ile Silopi Aile Destek Merkezince (ADEM) "Bağımlı Olma Özgür Ol" bağımlılıkla mücadele semineri verildi.

Silopi Koç İlköğretim Okulunun konferans salonunda Yeşilay Şube Başkanı Turgay Birlik'in sunum yaptığı seminerde, uyuşturucu ile ilgili yaşanmış örnekler gösterildi.

Birlik, sunumunda her ailede yaşanabilecek bağımlılıkların önüne geçilebilmesi için bilgilendirmenin esas olduğunu söyledi.

Birlik, "Toplumumuzu bilgilendirmek için her ilçemizde böyle konferanslar düzenliyoruz. Bize düşen toplumumuzu bilinçlendirmek ve hep beraber buna engel olmaktır." dedi.

Bağımlı olanların tedavilerinin yüzde 100 olumlu sonuçlandığını aktaran Birlik, tedavi olmak isteyen 121 genci 5 yıl içerisinde kurtardıklarını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Silopi'de 'Bağımlı Olma Özgür Ol' Semineri - Son Dakika


Advertisement