Tekirdağ'da belediye personellerinden 9-8'lik paydos Şenliğin finalini göbek atarak kutladılar - Son Dakika
Kültür Sanat

Tekirdağ'da belediye personellerinden 9-8'lik paydos Şenliğin finalini göbek atarak kutladılar

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen Karacakılavuz Keşkek Şenliği'nin hazırlanmasında emek sarf eden belediye personelleri, yorgunluklarını 9/8'lik ritimlerle dans ederek attı. Şenlikte vatandaşlar da personellere eşlik ederek gelecek yıl yapılacak şenlik için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

03.07.2023 03:02

Tekirdağ'da belediye personellerinden 9-8'lik paydos

Şenliğin finalini göbek atarak kutladılar

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da düzenlenen keşkek şenliğinin hazırlanmasında büyük emek sarf eden belediye personelleri, yorgunluklarını şenliğin finaline 9-8'lik ritimlerde attı.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 4'üncüsü düzenlenen Karacakılavuz Keşkek Şenliği'nin hazırlanmasında büyük emeği olan belediye personelleri, festivalin finalinde yorgunluklarını 9/8'lik ritimlerle dans ederek attı.

Karacakılavuz Mahallesi'nin yöresel lezzetlerinden olan ve UNESCO tarafından "Somut Olmayan Kültürel Miras" listesine eklenen keşkeğin tanıtımı için 4'üncü kez düzenlenen şenliğin hazırlıklarına günler öncesinden başlayan Süleymanpaşa Belediyesi personelleri, iki gün boyunca yoğun bir şekilde devam eden şenliğin finalinde Trakya yöresine ait 9-8'lik müzikler eşliğinde göbek atarak, yorgunluklarını attı.

Personellerin doyasıya eğlendiği gecede, vatandaşlar da personellere eşlik ederek gelecek yıl yapılacak şenlik için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

Tekirdağ\'da belediye personellerinden 9-8\'lik paydos Şenliğin finalini göbek atarak kutladılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Tekirdağ'da belediye personellerinden 9-8'lik paydos Şenliğin finalini göbek atarak kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement