Turkcell Platinum Park'ta Işık Festivali: Lights & Dreams - Son Dakika
Kültür Sanat

Turkcell Platinum Park'ta Işık Festivali: Lights & Dreams

Turkcell Platinum Park\'ta Işık Festivali: Lights & Dreams

Dünyada 40'tan fazla ülkede ilgi gören Lights & Dreams (Işıklar ve Düşler) başlıklı 'Ormanda Işık Festivali', Turkcell Platinum Park'ta sanatseverlerle buluştu. Universal Park tarafından düzenlenen festival, tasarımcılar, senaristler, mühendisler ve sanatçılardan oluşan 120 kişilik uluslararası bir ekip tarafından hazırlandı. Festivalde 25 bin aydınlatma ve 3 kilometre ipek kullanılarak ziyaretçilere özel bir deneyim sunuldu. Ayrıca festivalde 50'den fazla tematik alan ve yaklaşık 2 kilometreye yakın orman içi yürüme alanı bulunuyor. Çocuklara özel oyun bölümleri ve fantastik mekanlar da festivalde yer alıyor. Festival eylül sonuna kadar devam edecek.

15.08.2023 23:27

Dünyada 40'tan fazla ülkede ilgi gören Lights & Dreams (Işıklar ve Düşler) başlıklı "Ormanda Işık Festivali", Turkcell Platinum Park'ta sanatseverlerle buluştu.

Universal Park tarafından düzenlenen festival, tasarımcılar, senaristler, mühendisler ve sanatçılardan oluşan 120 kişilik uluslararası bir ekip tarafından hazırlandı.

Işık enstalasyonları içinde ziyaretçilere özel bir deneyim sunan festivalde, 25 bin aydınlatma ve 3 kilometre ipek kullanıldı.

Festivalde ayrıca yaklaşık 2 kilometreye yakın orman içi yürüme alanıyla 50 bin metrekarelik alanda 50'den fazla tematik alan bulunuyor.

Çocuklara özel oyun bölümleri ve fantastik mekanların da hazırlandığı festival, eylül sonuna kadar devam edecek.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Turkcell Platinum Park'ta Işık Festivali: Lights & Dreams - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement