Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi’nden Ödül - Son Dakika
Kültür Sanat

Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi’nden Ödül

Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi’nden Ödül

16.'Sı Düzenlenen "2010 İletişimci Ödülleri" (2010 Communicator Awards) Kapsamındaki "Finansal Hizmetler" Kategorisinde "Üstünlük Ödülü"Ne (Award Of Distinction) Layık Görüldü.

07.06.2010 08:45  Güncelleme: 09:04

Mortgage Uzmanı Garanti Mortgage'ın internet sitesi www.garantimortgage.com, Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından, bu yıl 16.'sı düzenlenen "2010 İletişimci Ödülleri" (2010 Communicator Awards) kapsamındaki "Finansal Hizmetler" kategorisinde "Üstünlük Ödülü"ne (Award of Distinction) layık görüldü.

Ödüller, Akademi'nin Estee Lauder, Polo Ralph Lauren, Sotheby's Institute of Art, Victoria's Secret, Yahoo! gibi önde gelen markalarda görev yapan profesyonellerden oluşan 550'yi aşkın üyesinin oylarıyla, 7.000 aday arasından belirlendi.

Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran, ödülle ilgili yaptığı açıklamada, "Garanti, mortgage konusundaki uzmanlığını iletişim konusunda da sürdürüyor.

Mortgage konusundaki bilginin sınırlı olmasından hareketle oluşturduğumuz web sitemiz garantimortgage.com'a, online danışmanlık sisteminden karşılaştırmalı mortgage ve konut bilgilerine kadar birçok yenilik ekleyerek, tüketicilerin mortgage konusunda hayatını kolaylaştıracak kapsamlı bir bilgi kaynağı oluşturduk.

Garantimortgage.com, inovatif yapısıyla geçtiğimiz yıl da uluslararası otoritelerden 2 ödül almıştı. Garanti'nin her zaman öncü olma misyonundan hareketle, www.garantimortgage.com'u nasıl daha kullanışlı hale getirebileceğimizi sürekli olarak araştırıyoruz.

Bu açıdan, yenilikçi çizgimizi koruyarak sektörün ihtiyaçlarını karşılayan ve kullanıcının katılımını teşvik eden interaktif uygulamalarla, önümüzdeki dönemde web sitemizi daha da zenginleştirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi’nden Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement