Usta Sanatçı Haldun Dormen Tarsus'ta Sahne Aldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Usta Sanatçı Haldun Dormen Tarsus'ta Sahne Aldı

Usta Sanatçı Haldun Dormen Tarsus\'ta Sahne Aldı

Tarsus'ta düzenlenen 2. Uluslararası Tarsus Festivali kapsamında usta sanatçı Haldun Dormen, sahnede tüm meslek hayatı boyunca başından geçenleri ve tiyatroya duyduğu aşkı paylaştı. Söyleşi sonrası Festival Onur Ödülü takdim edildi. Ayrıca festivalde Masterchef Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu da yer aldı. Şefler, yerel lezzetleri ve mutfak sırlarını paylaştı. Ezo Sunal ise çocuklara unutulmaz bir konser verdi. Festivalde ayrıca birçok ünlü isim workshop, atölye ve söyleşi programlarıyla katılımcılarla buluştu.

20.11.2023 00:09  Güncelleme: 06:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel lezzetlerin ve yerel üreticilerin önemini, keşfedilmemiş lezzet sırlarını paylaşan şefler, gerçekleşen etkinlik sonrasında da Tarsus'un yöresel lezzetlerini tattılar.

Şehirde yoğun ilgi ile karşılanan şefler ürünlerin doğru kullanımları, mutfakta yapılan hatalar ve yemekleri küçük dokunuşlarla daha da lezzetlendirecek ipuçlarını paylaştılar.

Mehmet Yalçınkaya Türk kadınlarının evde balık yapmama sebebini de paylaştı. Yalçınkaya; 'Bizim insanlarımız evdeki perdeler yüzünden balık yemiyor.

Evdeki perdelere sinen balık kokusundan rahatsız oldukları için balığa daha mesafeliler dedi.' Söyleşi sonrası hayranları tarafından etrafı çevrelenen şefler herkesle fotoğraf çektirdi.

masterchef-tarsus-nurcansabur.jpg

Sivrioğlu ve Yalçınkaya'yı Tarsus Müzesi'nde verdikleri sohbeti Haldun Dormen ve magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'de dikkatle dinleyenler arasındaydı...

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat Usta Sanatçı Haldun Dormen Tarsus'ta Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement