Konsere damga vuran olay! Sela okunduğunu duyunca ara verip selaya eşlik etmeye çalıştı - Son Dakika
Kültür Sanat

Konsere damga vuran olay! Sela okunduğunu duyunca ara verip selaya eşlik etmeye çalıştı

Yahudi sanatçı Yasmin Levy, İstanbul'da verdiği konserde sela okunduğunu duyunca şarkısına ara verdi. Kudüslü şarkıcı, selaya eşlik etmeye çalışmasıyla dikkat çekti. Konser sırasında sela sonrasında okunan ezandan etkilenen Levy, dinleyicilerine teşekkür ederek konseri yaklaşık 2 saat sürdürdü.

11.08.2023 13:10

Yahudi sanatçı Yasmin Levy, İstanbul'da verdiği konserde sela okunduğunu duyunca sahnesine ara verdi. Kudüslü şarkıcının selaya eşlik etmeye çalışması da dikkatlerden kaçmadı.

Konserin başlangıcında İstanbul'a yeniden geldiği için mutluluğunu dile getiren ünlü şarkıcı, Türkiye'nin kendisinin ikinci evi olduğunu söyledi. Levy, dinleyicilerine teşekkür ederek, "Buraya dün gece geldik. Yakın olmasına rağmen yorucu bir yolculuk oldu. Grup arkadaşlarım hepsi Kapalıçarşı'ya gitti. Yediler, içtiler, ben ise spor salonuna gittim. Ben de Kapalıçarşı'ya gitmek istedim ama vaktim olmadı. Sizi kalbimden selamlıyorum. Burada olmak hepimiz için büyük bir onur" ifadelerini kullandı.

SELA ARASI VERDİ

Konser sırasında sela okunurken şarkısına ara veren Levy, sela sonrasında okunan ezandan etkilendiğini belirterek, "Allahu Ekber" demeye çalıştı. Bu anları dinleyiciler ilgiyle takip etti. Konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Konsere damga vuran olay! Sela okunduğunu duyunca ara verip selaya eşlik etmeye çalıştı

Son Dakika Kültür Sanat Konsere damga vuran olay! Sela okunduğunu duyunca ara verip selaya eşlik etmeye çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Esra Türker: Bizimkilerde LGBT destek konuşmaları yapsınlar 414 65 Yanıtla
    Selim Kayisi: Sen de Kudüs'e, ağlama duvarına gidip iadeyi ziyaret yap. 66 243
  • Ahmet Bey: Vay be Yahudi sanatçı ezana destek veriyor bizim sözde müslümanlar ezan sesinden rahatsız ama eşlik etmese daha yerinde olurmuş ara vermesi saygı duyması yerinde olmuş Neyse bizim sanatçılar tiyatrocular lgbt dağdaki teröristlere destek vermeye dewam etsinler 352 58 Yanıtla
  • Miraç Akın: TEBRİKLER 117 9 Yanıtla
  • Beşiktaş 1903: Nede olsa aynı soy israiloglari ve filistin 1 0 Yanıtla
  • Akıncı Bey: İçimizdeki Ebu Cehil torunları ayağına kurban olsun... 0 0 Yanıtla
  • Ensar Kurt: hadi ordan yahudi tüccar 0 0 Yanıtla

Advertisement