10. Altın Elma Sahibini Buldu - Son Dakika
Magazin

10. Altın Elma Sahibini Buldu

10. Altın Elma Sahibini Buldu

Amasya Belediyesi ile TRT’nin işbirliğiyle düzenlenen 10. Altın Elma Türk Sanat Müziği Beste Yarışması’nda kazananlar belli oldu.

14.06.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Belediyesi ile TRT'nin işbirliğiyle düzenlenen 10. Altın Elma Türk Sanat Müziği Beste Yarışması'nda kazananlar belli oldu.

Bu yıl Amasya Musiki Cemiyeti'nin kuruluşunun 100. yılı anısına gerçekleştirilen yarışmanın Yavuz Selim Meydanı'nda yapılan finalinde birinciliği güfte ve bestesi kendisine ait olan 'Özümde, sözümde, dilimde neyse' adlı eseriyle Osman Ergen kazandı.

Jüride, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Deniz Çakmakoğlu, Prof.Dr.hmet Hakkı Turabi, Ali Şenozan, Dr. Hüsamettin Olgun, Kutlu Payaslı, Mehmet Oğul, Necip Gülses, Nesrin Sipahi ve Sadun Aksüt'ün yer aldığı finalde eserleri TRT sanatçılarından Tuğçe Pala, Alp Arslan, Nusret Yılmaz ve Seda Gökkadar seslendirdi.

Ünlü sunucu Mustafa Yolaşan'ın sunuculuğunu yaptığı yarışmayı, Vali İbrahim Halil Çomaktekin, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ile diğer yetkilileri ve çok sayıda müziksever de izledi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 10. Altın Elma Sahibini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement