50 Cent Instagram Hesabını Neden Kapattığı Açıkladı - Son Dakika
Magazin

50 Cent Instagram Hesabını Neden Kapattığı Açıkladı

50 Cent Instagram Hesabını Neden Kapattığı Açıkladı

18 milyondan fazla takipçisi bulunan 50 Cent, Instagram hesabından Teairra Mari'nin seks kasetinden bir ekran görüntüsü paylaştığı gönderisi silinince, hesabını kapattı.

11.05.2018 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Instagram'da 18 milyondan fazla takipçisi bulunan 50 Cent, Instagram'ı bırakıp Twitter'a geri döndüğünü açıkladı. 50 Cent, "Instagram'ı terk ediyorum. Twitter'a geri dönüyorum. Beni uyarmadan sayfamın içine ettiler." dedi.

"BENİ UYARMADILAR"

50 Cent, Instagram hesabına kadeh kaldırarak veda etti. Postun altında 50 Cent, "Instagram'ı terk ediyorum. Twitter'a geri dönüyorum. Beni uyarmadan sayfamın içine ettiler." yazdı. Müzik endüstrisi uzmanlarında göre 50 Cent'in ayrılma kararı vermesindeki neden müzik sanatçısı Teairra Mari'nin seks kasetinden bir ekran görüntüsü. Bu post artık 50 Cent'in Instagram'ında gösterilmiyor.

50 Cent Instagram Hesabını Neden Kapattığı Açıkladı

"SEVGİM GÜVENDİĞİM KİŞİ TARAFINDAN TEHLİKEYE ATILDI"

Mari kendi Instagram sayfasından şu şekilde bir açıklama yaptı: "Son zamanlarda sosyal medyam, sevgim ve güvenime layık olduğunu hissettiğim bir kişi tarafından tehlikeye atıldı. Bu kişi güvenilmez olduğunu kanıtladı. Özel ve kutsal olması gereken fotoğrafları yayınladı. intikam pornografisi Kaliforniya'da bir suç ve hakkımı mahkemede arayacağım."

Son Dakika Magazin 50 Cent Instagram Hesabını Neden Kapattığı Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement