Acun, Survivor'dan elenen Mert Öcal ve Ersin Korkut'un isteğini kırmadı! Yarın İstanbul'da olacaklar - Son Dakika
Magazin

Acun, Survivor'dan elenen Mert Öcal ve Ersin Korkut'un isteğini kırmadı! Yarın İstanbul'da olacaklar

Acun, Survivor\'dan elenen Mert Öcal ve Ersin Korkut\'un isteğini kırmadı! Yarın İstanbul\'da olacaklar

Acun Ilıcalı, Survivor programından elenen ancak koronavirüs salgını nedeniyle adadan ayrılamayan yarışmacılardan Mert Öcal ve Ersin Korkut'un Türk Hava Yolları ile Türkiye'ye gelmeleri için gerekli işlemleri yaptı.

25.06.2020 20:54  Güncelleme: 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dominik Cumhuriyeti'nde devam eden Survivor programında elenen yarışmacılar, koronavirüs pandemisi nedeniyle adada kalmak zorunda kalmışlardı. Elenen yarışmacılar, Acun Medya ekibinin kaldığı adada hayatlarına devam ediyorlar.

ACUN'DAN MERT ÖCAL VE ERSİN KORKUT'A JEST

Ünlüler takımından elenen ünlü oyuncular Mert Öcal ve Ersin Korkut ise bu durumdan çok sıkıldıklarını ve ailelerine olan özlemleri nedeniyle durumu Acun Ilıcalı'ya aktarıp Türkiye'ye dönmek istediklerini belirtince Ilıcalı'dan iki oyuncuya büyük bir jest geldi.

CUMA GÜNÜ İSTANBUL'DA OLACAKLAR

Ilıcalı, iki oyuncu için özel jet kiralayarak Miami'ye gönderirken buradan da THY ile Türkiye gelmeleri için gerekli işlemleri yaptığı bildirildi. Öcal ve Korkut'un cuma günü İstanbul'da olmaları bekleniyor.

Son Dakika Magazin Acun, Survivor'dan elenen Mert Öcal ve Ersin Korkut'un isteğini kırmadı! Yarın İstanbul'da olacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement