Acun Ilıcalı, kızlarıyla vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı, kızlarıyla vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı

Acun Ilıcalı, kızlarıyla vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı

Acun Ilıcalı, program esnasında kızı Yasemin'in sürpriz bir şekilde stüdyoya gelerek yayına katılması üzerine kızlarıyla vakit geçirmenin kendisini dünyanın en mutlu insanı yaptığını söyledi. Ayrıca Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da yarışmacıların SMS konusundaki sitemlerinden dolayı SMS sistemini kaldıracaklarını açıkladı. Beyaz Show'un yılbaşında TV8 ekranlarında yayınlanacağını belirten Ilıcalı, gönlünden geçenin Beyaz Show'un devam etmesi olduğunu ifade etti. Aynı zamanda Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt ile Survivor için 2 kez anlaştıklarını ancak Kurt'un kızı Hira'nın istememesi nedeniyle son dakikada vazgeçtiğini anlattı. Acun Ilıcalı, programda Hull City sevgisinden bahsederek tribünlerde asılı olan Türk bayraklarını gördükçe gururlandığını belirtti. İngiliz ve Türklerin destekleri ile başarı hikayesi yazacaklarını söyleyen Ilıcalı, Aston Villa'dan transfer ettikleri Jaden Philogene'nin takımın Premier Lig hedefinde önemli bir rol oynayacağını söyledi.

16.10.2023 22:05

Program esnasında kızı Yasemin'in sürpriz bir şekilde stüdyoya gelerek yayına katılması üzerine Acun Ilıcalı kızları ile vakit geçirmenin kendisini dünyanın en mutlu insanı yaptığını söyledi.

Yılbaşında TV8 ekranlarında Beyaz Show'un yayınlanacağını belirten Acun Ilıcalı, şimdilik Beyazıt Öztürk ile tek bir program için anlaştıklarını ancak gönlünden geçenin Beyaz Show'un devam etmesi olduğunu açıkladı.

Acun Ilıcalı, yarışmacıların SMS konusundaki sitemlerinden dolayı bu yıl Survivor All Star'da SMS sistemini kaldıracaklarını açıkladı.

Aynı zamanda Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt ile Survivor için 2 kez anlaştıklarını ancak Kurt'un ikisinde de kızları Hira'nın istememesinden dolayı nasıl son dakika vazgeçtiğini anlattı.

Programda Hull City sevgisinden bahseden Acun Ilıcalı tribünlerde asılı olan Türk bayraklarını gördükçe gururlandığını belirtti.

İngiliz ve Türklerin destekleri ile başarı hikayesi yazacaklarını söyleyen Acun Ilıcalı, Aston Villa'dan transfer ettikleri Jaden Philogene'nin takımın Premier Lig hedefinde önemli bir rol oynayacağını söyledi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı, kızlarıyla vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement